tribedo tribedo

AFC Officereita Kuopio, Tampere, Joensuu

Tribedo on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisissa tausta- ja asiantuntijatehtävissä. Vahvistamme palveluitamme ja OP:n Talousrikollisuuden torjuntaa tukevaa tiimiämme.

Haemme nyt kokoaikaisia AFC Officereita toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Etsimme vahvistusta pakoteseurannan, transaktiomonitoroinnin sekä asiakkaan tuntemisen tiimeihin Tampereelle, Kuopioon sekä Joensuuhun. Työt tehtävässä alkavat 23.10.2023. 

AFC (anti financial crime) -toimihenkilön tehtävässä hoidat rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämiseen sekä asiakasriskin hallitsemiseen liittyviä järjestelmätuetun seurannan tehtäviä. Työsi koostuu joustavasti erilaisista talousrikollisuuden torjuntaan liittyvien hälytysten käsittelystä. Työskentely on itsenäistä ja edellyttää määrämuotoista asioiden selvittelyä sekä dokumentointia. Työsi voi sisältää asiakkaiden kontaktointia sovittujen toimintatapojen mukaisesti niin verkkoviestitse kuin puhelimitse. Työnkuva saattaa sisältää myös projektiluontoisia työtehtäviä.

AFC Officerina työskentelevä Niina kuvailee tekemistä tiimissä seuraavasti; 

”Tribedolla minut on otettu lämpimästi vastaan, ja olen päässyt työskentelemään huikean mielenkiintoisten aiheiden pariin. Tulin kokonaan eri alalta pankkimaailmaan ja pakoteseurannan pariin, mutta päivääkään en ole katunut. Työ on ollut monenlaista uuden oppimista, mutta perehdytys tehtävään kesti useita viikkoja. Tässä työssä on monenlaisesta yleistiedosta ollut hyötyä, ja on ollut hienoa tehdä työtä, jolla voi tuntea olevan merkitystä. Työ on avannut aivan uuden näkökulman maailman tapahtumiin. Olen kokenut, että Tribedolla on ihmisläheinen ja henkilöstön jaksamisesta huolehtiva ilmapiiri. Meillä on kannustava ja toisiaan tukeva tiimi, jossa on monen ikäisiä ja erilaisia ihmisiä eri puolilta Suomea. Joustava työaika ja etätyömahdollisuus tekevät arjesta sujuvaa. Olen myös iloinen siitä, että työ tarjoaa etenemismahdollisuuksia, ja innostaa minua kehittämään omaa osaamistani.”

Olet mukana varmistamassa, että OP, sen asiakkaat ja yhteiskunta pystyvät toimimaan turvallisessa ympäristössä auttamalla näitä suojautumaan talousrikollisuuden eri muodoilta. Työpanoksesi on tärkeä, ja se tukee koko talousrikollisuuden torjunnan kehittämistä sekä yhteistyötä henkilöstön, viranomaisten ja muiden sidosryhmien kanssa.

Eduksi luemme aiemman työkokemuksen ja osaamisen finanssialalta. Toivomme huolellista ja vastuuntuntoista otetta työhön sekä kykyä sietää rutiineja ja tehdä ratkaisuja sovittujen käytänteiden pohjalta. Olet analyyttinen ja hahmotat erinomaisesti kokonaisuuksia. Sinulla on hyvät IT- sekä tiedonhakutaidot sekä viestit sujuvasti niin suullisesti kuin kirjallisesti. Lisäksi edellytämme sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Työsuhde on vakituinen sekä kokoaikainen (37,5h/vko). Ensimmäisenä työpäivänä saat toimistolta työvälineet työtä varten. Tehtävässä on tämän jälkeen lähtökohtaisesti 100 % etätyömahdollisuusTyöajat sijoittuvat arkipäiviin maanantaista perjantaihin klo 7-18:45 aikavälille.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän vahvasti kehittyvällä sektorilla. Tarjoamme myös työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta, joten työhön valituille henkilöille teetetään huumausainetestaus, luottotietojen tarkistus, turvallisuusselvityksen lisäksi myös Ulkomaansidonnaisuuksien selvitys (UMS). 

Innostuitko tehtävästä?

Hakuaika on 15.9.-1.10.2023, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kannattaa siis hakea heti!

Kaipaatko lisätietoa?

Mikäli heräsi mitä vain kysyttävää tehtävään tai rekrytointiprosessiin liittyen, saat lisätietoa sähköpostitse: tribedo.rekrytointi@op.fi.

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Ota yhteyttä:

Sijainti: Päijänteentie 14 A, 6 krs.

 


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: AFC Officereita Kuopio, Tampere, Joensuu
Sijainti: Tampere, Kuopio, Joensuu
Toimeksiantaja: Tribedo
Työ alkaa:
Työsuhde:
Työaika:
Haku alkoi: 20230915
Haku päättyy: 01.10.2023


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki