tribedo tribedo

AFC officer -toimihenkilöitä Helsinkiin

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta.

Haemme nyt Yritysturvallisuus ja Talousrikollisuuden torjunta -osastolle useampaa Anti-Financial Crime Officeria Pakoteseuranta -tiimiin.

Yksikössä vastaamme OP:n rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisen sekä pakotteiden noudattamisen järjestelmätuetusta seurannasta, sekä osallistumme järjestelmien ja menetelmien kehittämiseen. Järjestämme henkilöstöllemme koulutusta, ja osallistumme aiheeseen liittyvän ohjeistuksen laadintaan ja ylläpitoon. Toimimme jatkuvassa yhteistyössä koko henkilöstön, viranomaisten ja muiden sidosryhmien kanssa.

AFC officer-toimihenkilön tehtävässä hoidat rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämiseen, pakotteiden noudattamiseen sekä asiakasriskin hallitsemiseen liittyviä järjestelmätuetun seurannan tehtäviä. Pääasiallisena vastuualueenasi on pakoteseurantajärjestelmän tuottamien hälytysten käsittely ja pakoteseurannan päivystykseen osallistuminen. Työvuorot ovat vaihtelevia ja työ tehdään pääsääntöisesti arkisin. Lisäksi neuvot henkilöstöä asiakkaan tuntemiseen, rahanpesun estämiseen ja pakotteiden noudattamiseen liittyvissä asioissa.

Olet työssäsi huolellinen, vastuuntuntoinen ja tehokas, sekä siedät rutiineja. Osaat noudattaa ohjeita ja sovittuja käytänteitä sekä tehdä niiden perusteella ratkaisuja. Lisäksi sinulla on hyvät suulliset ja kirjalliset viestintätaidot. Hyvistä hoksottimista on myös tehtävässä hyötyä. Työskentely on itsenäistä ja vaatii valmiutta oppia rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämiseen, sekä pakotteiden noudattamiseen liittyviä ohjeita ja käytänteitä.

Toivomme että sinulla olisi taustallasi esim. kaupallisen alan tutkinto. Sinulla on myös valmiudet ja kyvyt erilaisten sovellusten käyttämiseen, sekä sujuva suomen ja englannin kielen taito. Aiempi kokemus talousrikollisuuden torjunnan ja pakoteseurannan tehtävistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän vahvasti kehittyvällä sektorilla sekä joustavan mahdollisuuden vertaansa vailla olevaan uramahdollisuuteen. Opset tarjoaa työsuhde-etuina mm. lounasedun sekä kattavan työterveyshuollon. Toimistomme sijaitsee Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Määräaikainen vuokratyösopimus Opsetille tehdään ajalle 1.9.2019 – 31.5.2020. Työajat sijoittuvat yleensä arkipäiviin maanantaista perjantaihin klo 8-18 välille. Työtehtävä on kokoaikainen 37,5h/vko.

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta, joten työhön valituille henkilöille teetetään huumausainetestaus, sekä turvallisuusselvitys. Myös luottotiedot tarkistetaan.

Tunnistitko itsesi?

Haethan meille oheisen linkin kautta 10.7.2019 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Kaipaatko lisätietoa?

Laita viestiä osoitteeseen opset.rekrytointi@op.fi, niin vastaamme mielellämme kysymyksiisi.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: AFC officer -toimihenkilöitä Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Palvelut Oy
Työ alkaa: 1.9.2019
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.5.2020
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 28.06.2019
Haku päättyy: 10.07.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki