tribedo tribedo

AFC Officer -toimihenkilöitä projektiin Tampereelle

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee Tampereella OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta.

Vahvistamme palveluitamme ja kasvatamme OP:n yritysturvallisuutta tukevaa tiimiämme, joka toimii järjestelmätuetuissa seurantatehtävissä talousrikollisuuden torjunnassa.

Haemme nyt Tampereelle uusia kokoaikaisia AFC-toimihenkilöitä määräaikaisiin työsuhteisiin.

AFC (anti financial crime) toimihenkilön tehtävässä hoidat rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämiseen sekä asiakasriskin hallitsemiseen liittyviä järjestelmätuetun seurannan tehtäviä. Pääasiallisena vastuualueenasi on seurantajärjestelmän tuottamien toimeksiantojen ja hälytysten käsittely yhteisestä työjonosta. Työpanoksesi on tärkeä ja se tukee koko talousrikollisuuden torjunnan kehittämistä sekä yhteistyötä henkilöstön, viranomaisten sekä muiden sidosryhmien kanssa. Työ on projektiluonteinen.

Työskentely on itsenäistä ja edellyttää määrämuotoista asioiden selvittelyä sekä dokumentointia. Hälytysten käsittelyä seurataan sekä määrällisesti että laadullisesti. Toivomme että sinulla olisi taustallasi esim. kaupallisen alan tutkinto ja valmius oppia rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämiseen liittyviä ohjeita ja käytänteitä. Sinulla on myös valmiudet ja kyvyt erilaisten sovellusten käyttämiseen, sekä sujuva suomen ja englannin kielen taito.

Aiempi kokemus pankkitoiminnasta, finanssialasta tai yritysturvallisuuden tehtävistä katsotaan eduksesi, mutta nämä eivät ole pakollisia. Olet työssäsi huolellinen, vastuuntuntoinen ja tehokas, sekä siedät rutiineja. Osaat noudattaa ohjeita ja sovittuja käytänteitä sekä tehdä niiden perusteella ratkaisuja. Lisäksi sinulla on hyvät suulliset ja kirjalliset viestintätaidot.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän vahvasti kehittyvällä sektorilla, sekä työtäsi tukevat henkilöstöedut. Työt alkavat 4.5. kattavalla perehdytyksellä, ja työsuhde kestää noin puoli vuotta, 31.10.2020 saakka. Työajat sijoittuvat joustavasti arkipäiviin maanantaista perjantaihin.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta 14.4.2020 mennessä.

Huomioithan kuitenkin, että alamme käsitellä hakemuksia jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Rekrytoinnista vastaava: Tanja Koskenkorva, tanja.koskenkorva@op.fi

Tiimin esimies: Juho Saarikoski, juho.saarikoski@op.fi

Juhon tavoitat myös puhelimitse seuraavina aikoina: 26.3 klo 12-13 tai 3.4 klo 9-11. puh. 050 478 0070.

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta, joten työhön valituille henkilöille teetetään huumausainetestaus sekä turvallisuusselvitys. Myös luottotiedot tarkistetaan.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: AFC Officer -toimihenkilöitä projektiin Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: 4.5.2020
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.10.2020
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 24.03.2020
Haku päättyy: 14.04.2020


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki