tribedo tribedo

AFC officer -toimihenkilöitä Tampereelle

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee Tampereella OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta.

Vahvistamme palveluitamme perustamalla OP:n yritysturvallisuutta tukevan tiimin, joka toimii järjestelmätuetuissa seurantatehtävissä talousrikollisuuden torjunnassa.

Haemmekin nyt Tampereelle uusia AFC toimihenkilöitä vakituisiin työtehtäviin.

AFC (anti financial crime) toimihenkilön tehtävässä hoidat rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämiseen sekä asiakasriskin hallitsemiseen liittyviä järjestelmätuetun seurannan tehtäviä. Pääasiallisena vastuualueenasi on AML (anti money laundering) -järjestelmän tuottamien toimeksiantojen ja hälytysten käsittely yhteisestä työjonosta. Työpanoksesi on tärkeä ja se tukee koko talousrikollisuuden torjunnan kehittämistä sekä yhteistyötä henkilöstön, viranomaisten sekä muiden sidosryhmien kanssa.

Työskentely on itsenäistä ja edellyttää määrämuotoista asioiden selvittelyä sekä dokumentointia. Hälytysten käsittelyä seurataan sekä määrällisesti että laadullisesti. Toivomme että sinulla olisi taustallasi esim. kaupallisen alan tutkinto ja valmius oppia rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämiseen liittyviä ohjeita ja käytänteitä. Sinulla on myös valmiudet ja kyvyt erilaisten sovellusten käyttämiseen, sekä sujuva suomen ja englannin kielen taito. Aiempi kokemus pankkitoiminnasta, finanssialasta tai yritysturvallisuuden tehtävistä katsotaan eduksesi, mutta nämä eivät ole pakollisia.

Olet työssäsi huolellinen, vastuuntuntoinen ja tehokas, sekä siedät rutiineja. Osaat noudattaa ohjeita ja sovittuja käytänteitä sekä tehdä niiden perusteella ratkaisuja. Lisäksi sinulla on hyvät suulliset ja kirjalliset viestintätaidot. Hyvistä hoksottimista on myös tehtävässä hyötyä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän vahvasti kehittyvällä sektorilla sekä joustavan mahdollisuuden yhdistää työ- ja vapaa-aika. Opset tarjoaa työsuhde-etuina mm. lounasedun, ePassin, kattavan työterveyshuollon, sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Työt alkavat 1.7.2019. Työajat sijoittuvat arkipäiviin maanantaista perjantaihin, mutta toivomme että sinulla on tarvittaessa myös valmius iltatyöskentelyyn.

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta, joten työhön valituille henkilöille teetetään huumausainetestaus, sekä turvallisuusselvitys. Myös luottotiedot tarkistetaan.

Tunnistitko itsesi?

Haethan meille oheisen linkin kautta 9.6.2019 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Kaipaatko lisätietoa?

Laita viestiä osoitteeseen opset.rekrytointi@op.fi, niin vastaamme mielellämme kysymyksiisi.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: AFC officer -toimihenkilöitä Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: 1.7.2019
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 20.05.2019
Haku päättyy: 09.06.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki