tribedo tribedo

AML-Toimihenkilöitä Helsinkiin

Palvelun kasvaessa haemme Yritysturvallisuus-toiminnon Rahanpesun ja talousrikollisuuden torjunta -yksikköön Helsinkiin määräaikaiseen, kokoaikaiseen tai osa-aikaiseen vuokratyösuhteeseen AML-toimihenkilöitä

Tehtävät

Rahanpesun estäminen -tiimissä vastataan OPn rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisen ja pakotteiden noutamisen järjestelmätuetusta seurannasta sekä osallistutaan järjestelmien ja menetelmien kehittämiseen. Tiimi järjestää OPn henkilöstölle koulutusta ja osallistuu aiheeseen liittyvän ohjeistuksen laadintaan ja ylläpitoon. Tiimissä toimitaan aktiivisesti yhteistyössä henkilöstön, viranomaisten ja muiden sidosryhmien kanssa.

AML-toimihenkilön tehtävässä hoidat rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämiseen, pakotteiden noudattamiseen sekä asiakasriskin hallitsemiseen liittyviä järjestelmätuetun seurannan tehtäviä. Pääasiallisena vastuualueena on järjestelmän tuottamien osumien käsittely ja rahanpesun estämisen päivystykseen osallistuminen sekä rahanpesuepäilyilmoitusten käsittely. Lisäksi neuvot henkilöstöä asiakkaan tuntemiseen, rahanpesun estämiseen ja pakotteiden noudattamiseen liittyvissä asioissa.

Odotamme

  • Aiempaa kokemusta finanssialalta
  • pankkitoiminnan ja maksuliiketoiminnan tuntemusta
  • valmiuksia ja kyvykkyyttä uusien sovellusten käyttöön
  • sujuva suomen ja englannin kielen taitoa
  • soveltuvaa koulutusta tai alan opintoja (esim. kaupallinen tai juridinen -tutkinto)

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme huumausainetestauksen.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän, kasvavalla alueella. Työt alkavat 1.8.2018 ja määräaikainen 6kk vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa. Työsopimus voidaan tehdä kokoaikaisena 37,5 h/vko tai osa-aikaisena 20h/vko.

Kiinnostuitko? Haethan paikkaa heti, sillä teemme valintoja jo hakuajalla.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: AML-Toimihenkilöitä Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Yritysturvallisuus
Työ alkaa: 1.8.2018
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 6 kk
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 03.07.2018
Haku päättyy: 20.07.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki