tribedo tribedo

AML-toimihenkilöitä OP:lle Helsinkiin

Haemme nyt OP:n Yritysturvallisuus ja Talousrikollisuuden torjunta -osaston Pakoteseuranta -tiimiin useampaa AML-toimihenkilöä.

Yksikkömme vastaa koko OP:n rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisen sekä pakotteiden noudattamisen järjestelmätuetusta seurannasta ja osallistumme aktiivisesti kehitystoimiin, jotka liittyvät käytettyihin järjestelmiin tai menetelmiin. Teemme jatkuvaa yhteystyötä koko OP:n henkilöstön, viranomaisten ja muiden sidosryhmien kanssa. Me koulutamme henkilöstöä ja varmistamme että sisäinen ohjeistus on toimiva ja ajantasainen. Sinä pääset AML-toimihenkilönä osallistumaan tähän kaikkeen! Palveluaikamme sijoittuu klo 8-18 välille arkipäivisin.

Millainen tyyppi sopii tiimiimme? Olet vastuuntuntoinen ja tehokas sekä nautit työskentelystä paineen alla. Osaat noudattaa ja soveltaa ohjeita ja sovittuja käytänteitä sekä tehdä niiden perusteella ratkaisuja. Me uskomme, että hyvällä perehdytyksellä luomme tulevaisuuden ammattilaisia, joten laita rohkeasti hakemusta tulemaan, vaikka sinulta ei löytyisikään aiempaa kokemusta.

Pääset tekemään töitä Vallilan upeisiin toimistotiloihin. Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen tehtävän sekä ammattitaitoisen tiimin tuen mielenkiintoisella ja kasvavalla alueella. Työsopimus tehdään Opsetin kanssa, ja se on määräaikainen 30.11.2019 asti. Tunnit työsopimuksella ovat 37,5 h/vko. Opset tarjoaa työntekijöilleen myös loistavat henkilöstöedut: kattavan työterveyshuollon, vakuutukset ja lounasedut. Kehitysmahdollisuudetkin finanssialalle ovat mahtavat!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi viimeistään 28.2.2019, etenemme hakuprosessissa jo hakuaikana.

Opsetissa työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen. Valituille hakijalle tehdään turvallisuusselvitys.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: AML-toimihenkilöitä OP:lle Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Palvelut
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 30.11.2019
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 14.02.2019
Haku päättyy: 28.02.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki