tribedo tribedo

Arkistoija projektityöhön

Haemme OP Osuuskunnalle Helsinkiin määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen

arkistoijaa

 

Tehtävät

Työtehtäviin kuuluu aakkostamista, vanhentunteen tiedon poistamista ja uusien dokumenttien arkistointia.

Odotamme

Työ on itsenäistä ja vaatii huolellista ja tarkkaa työotetta. Siedät rutiinitehtäviä hyvin ja olet luotettava ja täsmällinen. Aiempi kokemus arkistointitehtävistä on eduksia, edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa.

Huom. Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.

Tarjoamme

Työ on kokoaikaista projektityötä, alkaa mahdollisimman pian ja kestää noin kaksi viikkoa tai kunnes arkistointi on saatu valmiiksi. Määräaikainen vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa.

 

Lisätiedot: opset.rekrytointi@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Arkistoija projektityöhön
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Osuuskunta
Työ alkaa: Mahdollisimman pian
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: Noin kaksi viikkoa
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 13.10.2017
Haku päättyy: 18.10.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki