tribedo tribedo

Arvopaperitoimihenkilö Helsinkiin

Haemme OP Pääomamarkkinoiden palveluille määräaikaiseen kokoaikaiseen vuokratyösuhteeseen

arvopaperitoimihenkilöä Helsinkiin

Tehtävät

Tehtäviisi kuuluvat OP Ryhmän Tilinhoitajan tehtävät, kuten arvo-osuustilikirjausten tekeminen, saantoselvitysten tutkiminen, täsmäytys ja raportointi, asiakaspalvelu osuuspankeille

Odotamme

  • Tarkkuutta
  • Pitkäjänteisyyttä
  • Oma-aloitteisuutta
  • Erinomaisia Microsoft Officen käyttötaitoja
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Aiempi kokemus perhe- ja perintöoikeuden tuntemuksesta katsotaan eduksi. Back Officesta ja pankkikokemuksesta on etua, mutta edellytämme hakijalta vähintään asiakaspalvelukokemusta.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen

Tarjoamme

Tarjoamme kokoaikaisen, määräaikaisen työsuhteen, jossa aloitus on 1.12.2018 ja työsuhde kestää 31.5.2019 asti. Työaika sijoittuu ajalle ma-pe klo 8 – 18 ja työpiste tulee sijaitsemaan Vallilassa.

Kiinnostuitko? Hae alla olevan linkin kautta heti, kuitenkin viimeistään 19.11.2018 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme jo hakuajalla.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Arvopaperitoimihenkilö Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut Oy
Työ alkaa: 1.12.2018
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.5.2019 saakka
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 07.11.2018
Haku päättyy: 19.11.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki