tribedo tribedo

Arvopaperitoimihenkilöitä

Haemme määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen OP Asiakaspalveluille Helsinkiin kolmea

Arvopaperitoimihenkilöä

Tehtävät

Tulet työskentelemään arvopaperialueen post-trade –tehtävien parissa. Työtehtäviäsi ovat kaupanselvitys, tilinhoitajan arvo-osuustilikirjausten tekeminen ja yhtiötapahtumat.

 

Tunnistatko itsesi?

Sinulla on tarkka, pitkäjänteinen ja systemaattinen työskentelyote. Olet oma-aloitteinen ja siedät rutiininomaista manuaalitekemistä. Toivomme aiempaa kokemusta pääomamarkkina- ja arvopaperimarkkinatuotteista. Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta (kauppatieteet/rahoitus), tehtävä soveltuu myös erinomaisesti opintojen loppuvaiheessa olevalle opiskelijalle.

Lisäksi odotamme

– Erinomaisia Excel-taitoja

– Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa

 

Tarjoamme

Tulet työllistymään Opset Oy:n kautta määräaikaiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen. Saat tiimin tuen työssä onnistumiseen ja erinomaiset puitteet työskentelylle Vallilassa. Työaikasi sijoittuu arkipäiville, klo 8.00-18.00 välille.

 

Huom. Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietojesi täytyy olla kunnossa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae tehtävää alla olevan linkin kautta viimeistään 30.11.2017. Liitäthän hakemukseen mukaan cv:si ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa opset.rekrytointi@op.fi.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Arvopaperitoimihenkilöitä
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut
Työ alkaa: 2.1.2018
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 30.9.2018 saakka
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 15.11.2017
Haku päättyy: 30.11.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki