tribedo tribedo

Asiakaskontaktoijia Kuopioon

Haemme osa-aikaisia määräaikaiseen työsuhteeseen maksutoimeksiantojen tiimiin

 

Asiakaskontaktoijia Kuopioon

Tehtävät

Tehtävät sisältävät erilaisten maksutoimeksiantojen käsittelyä, asiakaskontaktointia ja toimeksiantojen selvitystyötä. Työ sopii hyvin rutiineista pitävälle työntekijälle, joka kykenee omaksumaan nopeasti tietojärjestelmiä ja jolla on kokemusta erilaisista toimisto-ohjelmista.

Odotamme

Toivomme sinulta hyviä tietoteknisiä taitoja, huolellisuutta ja nopeutta. Myös aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Hakijoilta odotamme myös täsmällisyyttä, joustavuutta, reipasta työotetta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle kiinteän kilpailukykyisen tuntipalkan sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Haluamme, että viihdyt työssäsi, joten tarjoamme joustavien työaikojen lisäksi nykyaikaiset työvälineet ja – ympäristön. Työt alkavat 6.8.2018 ja kestävät 31.1.2019 saakka. Tarjoamme kiinteitä tuntisopimuksia 20-37,5 h/viikko väliltä.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen. Opset on savuton työpaikka.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiakaskontaktoijia Kuopioon
Sijainti: Kuopio
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: 6.8.2018
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.1.2019
Työaika: Osa-aikainen
  20-37,5 h/vko
Haku alkoi: 10.07.2018
Haku päättyy: 20.07.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki