tribedo tribedo

Asiakasneuvoja Helsinkiin

Haemme vuokratyösuhteeseen asiakkaallemme OP Yrityspankkiin määräaikaiseen työsuhteeseen

Asiakasneuvojaa Helsinkiin

Tehtävät

Tehtäviisi kuuluu ryhmäsähköpostin luku ja välitys, sopimusskannaukset ja avustavat maksuliiketehtävät.

Odotamme

Olet asenteeltasi positiivinen ja teet työsi tehokkaasti sekä tarkasti. Sinulla on kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja omaat hyvän paineensietokyvyn sekä erinomaiset tiimitaidot. Eduksi katsomme kokemuksen rahoitusalalta sekä aiemman kokemuksen OPn Osuva- järjestelmästä.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Tarjoamme

Tulet työllistymään Opset Oy:n kautta määräaikaiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen. Määräaikainen vuokratyösuhde solmitaan 31.8.2018 asti. Työaika tehtävässä on 37,5 h/vko. Saat tiimin tuen työssä onnistumiseen ja erinomaiset puitteet työskentelylle Vallilassa.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa alla olevan linkin kautta pian, kuitenkin viimeistään 15.6.2018. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiakasneuvoja Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Yrityspankki Oyj
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 30.8.2018 saakka
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 08.06.2018
Haku päättyy: 15.06.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki