tribedo tribedo

Asiakasneuvoja OP Pankkitoiminnan palveluihin Helsinkiin

Haemme OP Pankkitoiminnan palveluille Helsinkiin määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen kokoaikaista asiakasneuvojaa

Työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelua OP Yrityspankin ja OP-Korttiyhtiön vakuudettomiin tuotteisiin liittyen. Työ on puhelimitse tapahtuvaa asiakaspalvelua ja tuotteisiin liittyvää opastamista.

Toivomme hakijalta osaamista puhelinpalvelutyöstä. Kykenet tekemään ratkaisuja itsenäisesti ja paineensietokykysi on huippuluokkaa. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä kirjallisia ja suullisia vuorovaikutustaitoja. Ruotsin ja englannin kielitaito katsotaan eduksesi. Kaupallisen alan koulutus luo hyvän pohjan tehtävässä onnistumiseen.

Tarjoamme määräaikaisen vuokratyösuhteen kokoaikaiselle (37,5 h/vko) työntekijälle. Työpaikka sijaitsee Elimäenkadulla Helsingissä ja työsopimus tehdään 31.12.2019 asti. Opsetissa työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Haethan paikkaa heti sillä etenemme vauhdilla!


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiakasneuvoja OP Pankkitoiminnan palveluihin Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Pankkitoiminnan palvelut
Työ alkaa: 2.1.2019
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2019
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 12.12.2018
Haku päättyy: 18.12.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki