tribedo tribedo

Asiakasneuvoja Uudet liiketoiminnot-tiimiin Kuopioon

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiakaspalvelutehtävien osalta.

Haemme nyt Kuopioon, Uudet liiketoiminnot -tiimiin

Asiakasneuvojaa

Työtehtäviä tehdään kauppiaspalveluiden asiakaspalvelussa, jossa vastaat Uusien liiketoimintojen monipuolisten palvelupyyntöjen hoitamisesta puhelimitse, sähköpostilla sekä chatissa. Ratkaiset erilaisia teknisiä, laskutuksellisia ja yleisiä tukipyyntöjä. Vastaat omalta osaltasi asiakkaille tarjoamistasi ratkaisuista, sekä heidän tyytyväisyydestään. Tehtävään sisältyy myös muuta back office -työtä.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli koet asiakaskokemuksen ylivertaisuuden intohimoksesi. Sinulla on kyky omaksua nopeasti uusia asioita, olet ahkera ja hallitset hyvin kokonaisuuksia. Haluat aidosti auttaa ihmisiä ja helpottaa heidän arkeaan. Lisäksi olet tiimipelaaja ja kaikin puolin hyvä tyyppi.

Tarjoamme sinulle uusia ja mielenkiintoisia palvelukokonaisuuksia, jotka takaavat työtehtävien monipuolisuuden. Saat rinnallesi positiivisen ja nuorekkaan tiimin, jossa on mukavaa ja inspiroivaa työskennellä. Pääset myös aktiivisesti kehittämään tiimimme toimintamalleja tukemiamme palveluita.

Opset tarjoaa myös työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.

Määräaikainen työsuhde solmitaan 31.1.2021 saakka ja työt alkavat 1.10. Työ on osa-aikaista ja olet valmis työskentelemään vähintään 10h/vko + lisätyö, jolloin viikoittainen työaika voi vaihdella 10h ja 30h välillä.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin.

Innostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta.

Hakuaika päättyy 30.9. mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla.

Kysyttävää? Lisätietoja saat osoitteesta opset.rekrytointi@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiakasneuvoja Uudet liiketoiminnot-tiimiin Kuopioon
Sijainti: Kuopio
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: 1.10.2020
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.1.2021
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 07.09.2020
Haku päättyy: 30.09.2020


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki