tribedo tribedo

Asiakasneuvoja

Haemme Tribedolle joustavaan asiakaspalveluun


Asiakasneuvojia

Tulet työskentelemään henkilöasiakkaiden rahoituksen tehtävien parissa itsenäisesti, monipuolisesti ja tuloksellisesti. Työtehtävässä sijoitut osaksi monikanavaista asiakaspalvelua. Toivomme, että myös sinulle OP Ryhmän arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen – ovat tärkeitä

Odotamme, että olet työotteeltasi ratkaisukeskeinen tiimipelaaja, itseohjautuva sekä tavoitteellinen. Työ on vaativaa, mutta samalla erittäin palkitsevaa. Odotamme sinun työskentelevän huolellisesti ja vastuullisesti ohjeita noudattaen. Uusien asioiden omaksuminen ja niiden rohkea hyödyntäminen työssä on sinulle arkipäivää. Sinulla on myös hyvät tietotekniset valmiudet sekä erinomaiset vuorovaikutustaidot. Lisäksi sinulta löytyy palveluhenkisyyttä, joka mahdollistaa sujuvan toimimisen asiakaskohtaamisissa.

Etsimämme henkilö haluaa kehittyä pankkialan ammattilaiseksi kanssamme. Suhtaudut suureen oppimäärään innostuneesti ja haluat rohkeasti ottaa myös uusia työtehtäviä haltuun. Kokemus rahoituksesta ja pankkitoiminnasta katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja tavoitteellisen työn henkilöasiakkaiden rahoituksen tehtävien parissa. Asiantunteva ja innostunut tiimi tukee työssä kehittymistäsi. Tämän lisäksi tarjoamme työhyvinvointia tukevat henkilöstöetumme käyttöösi. Työpisteesi voi sijaita Kuopiossa, Joensuussa tai Tampereella.

työsuhde solmitaan toistaiseksi voimassa olevana. Etsimme ensisijaisesti työntekijöitä täysille viikkotunneille mutta mahdollisuus myös osa-aikaisuuteen. Perehdytysjakso työskennellään myös kokoaikaisesti. Työaika sijoittuu joustavasti arkipäiviin maanantaista perjantaihin asiakaspalvelussa klo 8–22 välille ja lauantaina klo 10-16.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.10.2022. Edistämme rekrytointia jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä sähköpostitse osoitteesta tribedo.rekrytointi@op.fi

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin.

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassaoleva, täysipäiväinen

Ota yhteyttä:

Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2020 liikevaihtomme oli noin 38 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 1000 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiakasneuvoja
Sijainti: Tampere, Kuopio, Joensuu
Toimeksiantaja: Tribedo
Työsuhteen tiedot: Toistaiseksi voimassaoleva, täysipäiväinen
Haku alkoi: 04.09.2022
Haku päättyy: 31.10.2022


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki