tribedo tribedo

Asiakasneuvojia finanssialalle

Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Haemme nyt kokoaikaisia sekä osa-aikaisia asiakasneuvojia Kuopioon! Työt tehtävässä alkavat lokakuun 2023 alussa.

Tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisten projektien parissa sekä palvelemaan OP Ryhmän henkilö- sekä yritysasiakkaita. Työnkuvaan kuuluu asiakaspalvelu puhelimitse sekä asiakkaan tuntemistietojen päivittäminen.

Toivomme sinulta erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, tehokasta otetta työhön sekä kykyä omaksua uutta tietoa nopeasti. Me Tribedolla perehdytämme huolellisesti sinut finanssialan työtehtäviin. Arvostamme suuresti aikaisempaa kokemusta puhelintyöskentelystä sekä halukkuutta mukautua muuttuviin tilanteisiin ja lähteä innolla uusiin projekteihin! Aikaisempi kokemus finanssialasta katsotaan myös eduksi tehtävään, mutta tärkeintä on aito halu kehittyä finanssialan ammattilaiseksi.

Työnkuva sisältää:

- puhelintyöskentelyä
- monipuolisia projekteja
- asiakaspalvelua

Liity joukkoomme ja osallistu laadukkaan palvelutuotantomme kehittämiseen ammattitaitoisessa työyhteisössämme, joka arvostaa positiivista asennetta ja innostusta uuden oppimiseen! Toivomme, että myös sinulle OP Ryhmän arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen – ovat tärkeitä. 

Miksi valita meidät?

Me tarjoamme sinulle mainion mahdollisuuden kehittyä finanssialan ammattilaiseksi! Me Tribedossa välitämme henkilöstömme hyvinvoinnista, ja näin ollen pääsetkin hyödyntämään kattavia henkilöstöetujamme kuten laajaa Mehiläisen työterveyspalvelua, Pohjola Vakuutuksen vapaa-ajan tapaturmavakuutusta, ePassi-lounasetua sekä ePassi Flex -hyvinvointietua. Uusimpana etuutena meillä on myös käytössä pyöräetu.

Työt tehtävässä alkavat mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan lokakuun aikana. Työsuhde solmitaan kokoaikaisena (37,5h/vko) tai osa-aikaisena (20h+ lisätyö) vakituisen työsopimuksen mukaisesti. Työvuorot sijoittuvat ma-pe klo 8–17 aikavälille. Tehtävässä on osittainen etätyömahdollisuus. Mikäli olet miettinyt, millaista työskentely finanssialalla on, lähetä rohkeasti hakemus tehtävään!

Mikäli herätimme kiinnostuksesi:

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 2.10.2023 Tutustumme hakemuksiin jo hakuaikana ja edistämme prosessia heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jos sinulla on mielessäsi kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, voit laittaa viestiä sähköpostitse osoitteeseen tribedo.rekrytointi@op.fi.

Tehtävään valitulta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja hänelle teetetään huumausainetesti.

Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen / osa-aikainen, vakituinen

Ota yhteyttä:

Sijainti: Savilahdentie 6, Kuopio

 


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiakasneuvojia finanssialalle
Sijainti: Kuopio
Toimeksiantaja: Tribedo
Työ alkaa:
Työsuhde:
Työaika:
Haku alkoi: 20230918
Haku päättyy: 02.10.2023


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki