tribedo tribedo

Asiakasneuvojia Helsinkiin

Opset Oy on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja tuottamalla muun muassa monipuolisia tausta- ja asiantuntijatehtäviä. Me Opsetissa vauhditamme OP:n menestystä tuottamalla ketteriä, kehittyviä ja tuloksellisia palveluratkaisuja asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtäviin. Tule mukaamme rakentamaan kirkkaasti parasta palvelutuotantoa sekä muutosmyönteistä ja huipputehokasta yrityskulttuuria.

Haemme OP Yrityspankille asiakaspalvelukeskukseen Helsinkiin kahta asiakasneuvojaa. Asiakaspalvelukeskuksessa hoidetaan rahoitussopimuksiin liittyviä moninaisia tehtäviä sekä palvellaan asiakkaita monikanavaisesti. Tulet työskentelemään Yrityspankin auto- ja kuluttajarahoituksen puhelinpalvelussa. Joten kaikki kokemus asiakaspalvelusta on eduksi. Haemme kahta henkilöä kokoaikaisiin (37,5h/vko) työsuhteisiin.

Odotamme, että sinulla on positiivinen asenne ja teet työsi huolellisesti. Olet innokas oppimaan ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Pystyt työskentelemään itsenäisesti ja omaat myös erinomaiset tiimitaidot. Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta. Pystyt työskentelemään suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielentaito katsotaan eduksi.

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta, joten tehtävään valituille henkilöille teetetään huumausainetestaus. Myös luottotiedot tarkistetaan.

Tarjoamme tiimin tuen työssä onnistumiseen ja erinomaiset puitteet työskentelylle Vallilassa. Työllistyt Opset Oy:n kautta kokoaikaisena (37,5h/vko) ja määräaikaisesti niin, että työsuhde alkaa mahdollisimman pian ja päättyy 31.12.2021. Tarjoamme myös työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.

Jätäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.5.2021. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja voit tarvittaessa kysyä opset.rekrytointi@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiakasneuvojia Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Yrityspankki
Työ alkaa: Mahdollisimman pian
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2021
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 14.05.2021
Haku päättyy: 23.05.2021


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki