tribedo tribedo

Asiakasneuvojia Helsinkiin

Haemme OP Pankkitoiminnan palveluille Helsinkiin määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen sekä kokoaikaista että osa-aikaista

Asiakasneuvojaa

Tehtävät

Työtehtäviin kuuluu loppuasiakaspalvelua OP Yrityspankin ja OP-Korttiyhtiön vakuudettomiin tuotteisiin liittyen. Työ on puhelimitse tapahtuvaa asiakaspalvelua.

Odotamme

Odotamme hakijalta osaamista puhelinpalvelutyöstä ja asiakaspalvelutehtävistä. Hakijalta odotetaan myös ryhmätyöskentely- ja vuorovaikutustaitoja.

Lisäksi odotamme:

– englannin ja ruotsin kielen taitoa
– palveluhenkisyyttä ja ratkaisukeskeisyyttä
– hyviä viestintätaitoja
– oma-aloitteisuutta ja joustavaa työotetta
– tarkkuutta, huolellisuutta ja paineensietokykyä
– soveltuvaa koulutusta esim. tradenomi

Aiempi kokemus OP:n järjestelmistä (esim. Osuva ja Luottokauppa), puhelinasiakaspalvelusta ja työskentely rahoitusalalla katsotaan isoksi eduksi.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Tarjoamme

Tarjoamme määräaikaisen vuokratyösuhteen yhdelle kokoaikaiselle (37,5 h/vko) ja yhdelle osa-aikaiselle työntekijälle (20-37,5 h/vko). Työpaikka sijaitsee Hiomotiellä Helsingissä ja työsopimus kirjoitetaan 30.9.2018 asti.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa alla olevan linkin kautta heti, kuitenkin viimeistään 31.12.2017, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Kerrothan hakemuksessasi, oletko kiinnostunut kokoaikaisesta vai osa-aikaisesta tehtävästä. Lisätietoja tehtävästä saat osoitteesta opset.rekrytointi@op.fi.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiakasneuvojia Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Pankkitoiminnan palvelut
Työ alkaa: mahdollisimman pian
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 30.9.2018 saakka
Työaika: Osa-aikainen
  20-37,5 h/vko
Haku alkoi: 19.12.2017
Haku päättyy: 31.12.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki