tribedo tribedo

Asiakasneuvojia henkilöasiakkaiden pankkitoiminnan palveluihin Joensuuhun

Palvelut kasvavat ja kehittyvät voimakkaasti Joensuussa, haemme nyt asiakkaallemme OP Asiakaspalvelut Oy:lle henkilöasiakkaiden pankkitoiminnan palveluihin Asiakasneuvojia

Tehtävät

Tiimin tehtävänä on henkilöasiakkaiden pankkipalveluiden kokonaisvaltainen asiakaspalvelu ja myynti monikanavaisesti. Ohjaat ja neuvot asiakkaita päivittäisten pankkipalveluiden saralla, kartoitat asiakkaan tarpeet ja tuotat asiakkaalle ylivertaista palvelukokemusta.

Millainen osaaja istuu joukkoomme?

Olet kartuttanut kokemusta asiakaspalvelutyöstä

Työskentelyotteesi on tuloksellinen

Haluat työskennellä asiakkaiden kanssa

Vuorovaikutustaidot ovat vahvuutesi

Olet oppinut digiajan tietoteknisiä taitoja

Finanssiala kiinnostaa sinua

Odotamme erinomaista suomen kielen taitoa. Kielitaidosta on tehtävässä hyötyä, koska asiakkaita on mahdollisuus palvellaan myös ruotsiksi ja englanniksi. Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle työtehtävän, jossa pääset kasvattamaan omaa osaamistasi ja kasvamaan pankkialan ammattilaiseksi kanssamme. Työskentelet osana asiantuntevaa tiimiä, jotka tukevat kehittymistäsi. Korkeatasoiset työtilat sijaitsevat Joensuun Tiedepuistolla.

Hakuohjeet

Työt alkavat 12.11.2018 ja 12 kk määräaikainen vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa. Tuntimäärä työsopimuksella 20 h/vko, mahdollisuus työskennellä 37,5 h/vko. Mikäli sinulle tulee kysyttävää työskentelystä meillä, lisätietoja antaa Mari Räty puh. 040-682 2135, mari.raty@op.fi

Mikäli kiinnostuit paikasta, haethan paikkaa oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä. Hakuaika päättyy 4.11.2018.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiakasneuvojia henkilöasiakkaiden pankkitoiminnan palveluihin Joensuuhun
Sijainti: Joensuu
Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut Oy
Työ alkaa: 12.11.2018
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 12 kk
Työaika: Osa-aikainen
  työsopimuksella 20 h/vko, mahdollisuus työskennellä 37,5 h/vko
Haku alkoi: 27.09.2018
Haku päättyy: 04.11.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki