tribedo tribedo

Asiakasneuvojia henkilöasiakkaiden pankkitoiminnan palveluihin Kuopioon

Haemme asiakkaallemme OP Asiakaspalvelut Oy:lle, henkilöasiakkaiden pankkitoiminnan palveluihin, vuokratyösuhteeseen, Kuopioon

Asiakasneuvojia

Tehtävät

Tehtäviin kuuluvat OP Ryhmän henkilöasiakkaiden pankkipalveluihin liittyvä kokonaisvaltainen asiakaslähtöinen asiakaspalvelu, aktiivinen uusien palveluiden myyntityö puhelimitse sekä sähköisissä kanavissa. Ohjaat ja neuvot asiakkaita päivittäisten pankkipalveluiden saralla, kartoitat tarpeet ja vastaat pankkipalveluiden aktiivisesta lisämyynnistä puhelimessa sekä sähköisissä kanavissa.

Odotamme sinulta

Toivomme Sinulta kiinnostusta asiakaspalvelu- ja myyntityötä, sekä finanssialaa kohtaan. Olet oma-aloitteinen ja pidät asiakasrajapinnassa työskentelystä. Omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Pystyt työskentelemään muuttuvassa toimintaympäristössä, olet innostunut digiajasta sekä uskallat ottaa vastuuta omasta tekemisestä ja kehittymisestä. ASENNE ratkaisee.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän finanssimaailman eturivistä. Työt alkavat 5.11.2018 ja vuoden määräaikainen vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa 4.11.2019 saakka, viikkotuntimäärällä 37,5h/vko tai 20/vko (lisätyö mahdollisuus). Työvuorot sijoittuvat ma-pe klo 8-22, joten toivomme sinulta valmiutta työskennellä myös iltaisin. Mahdollisuus myös lauantaityöhön.

Mikäli kiinnostuit paikasta, haethan paikkaa oheisen linkin kautta HETI, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä. Hakuaika päättyy 21.10.2018.

Lisätietoja tehtävästä puhelimitse: Anna-Kaisa Mustaparta puh. 0407694804 ja sähköpostitse opset.rekrytointi@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiakasneuvojia henkilöasiakkaiden pankkitoiminnan palveluihin Kuopioon
Sijainti: Kuopio
Toimeksiantaja: OP Pankkitoiminnan palvelut
Työ alkaa: 5.11.2018
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 4.11.2019 saakka
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 21.09.2018
Haku päättyy: 21.10.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki