tribedo tribedo

Asiakasneuvojia ja rahoitusassistentteja Helsinkiin

Haemme OP Yrityspankille asiakaspalvelukeskukseen Helsinkiin asiakasneuvojia ja rahoitusassistentteja. Asiakaspalvelukeskuksessa hoidetaan rahoitussopimuksiin liittyviä moninaisia tehtäviä sekä palvellaan asiakkaita monikanavaisesti. Työtehtävät sisältävät mm. rahoitussopimusten tarkistusta ja rahoittamista, sekä asiakkaiden palvelua sähköpostitse ja puhelimella. Haemme useampia henkilöitä  koko- aikaisiin (37,5h/vko) työsuhteisiin.

Odotamme, että sinulla on positiivinen asenne ja teet työsi huolellisesti. Olet innokas oppimaan ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Pystyt työskentelemään itsenäisesti ja omaat myös erinomaiset tiimitaidot. Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta. Pystyt työskentelemään suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielentaito katsotaan eduksi.

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta, joten työhön valituille henkilöille teetetään huumausainetestaus. Myös luottotiedot tarkistetaan.

Tarjoamme tiimin tuen työssä onnistumiseen ja erinomaiset puitteet työskentelylle Vallilassa. Työllistyt Opset Oy:n kautta kokoaikaisena (37,5h/vko) ja määräaikaisesti niin, että työsuhde alkaa toukokuun alussa ja päättyy 30.9.2020.

Jätäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.4.2020. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja voit tarvittaessa kysyä opset.rekrytointi@op.fi.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiakasneuvojia ja rahoitusassistentteja Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Yrityspankki
Työ alkaa: 4.5.2020
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 30.9.2020 saakka
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 16.04.2020
Haku päättyy: 26.04.2020


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki