tribedo tribedo

Asiakasneuvojia Joensuuhun

Palvelujen monipuolistuessa haemme nyt OP Prosessipalveluille ASIAKASNEUVOJIA vuokratyösuhteeseen henkilöasiakkaiden pankkitoiminnan palveluihin Joensuuhun.

Oletko innostunut kehittämään uutta palvelua uudessa tiimissä? Tule tulevaisuuden työpaikkaan, jossa etenemismahdollisuudet ovat erinomaiset.

Työtehtävät

Tehtäviisi kuuluvat henkilöasiakkaiden pankkipalveluihin liittyvä kokonaisvaltainen asiakaspalvelu ja myyntityö puhelimitse (in+out) sekä etäneuvotteluiden välityksellä. Ohjaat ja neuvot asiakkaita päivittäisten pankkipalveluiden saralla, kartoitat tarpeet ja vastaat pankkipalveluiden aktiivisesta lisämyynnistä puhelimessa sekä sähköisissä kanavissa. Tehtävät sisältävät myös chat- ja verkkoviestintää.

Odotamme sinulta

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä, positiivista asennetta sekä vahvoja atk- ja vuorovaikutustaitoja. Soveltuva koulutus sekä kokemus pankki- tai vakuutuspalveluista katsotaan eduksi. Olet oma-aloitteinen, pidät asiakkaista ja teet aina parhaasi heidän taloudellisen hyvinvointinsa edistämiseksi. Odotamme sinulta rohkeutta kohdata asiakas etäneuvottelussa. Kirjallisten suomen taitojesi tulee olla erinomaisen, ja ruotsin ja englannin taidoista on sinulle etua.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietojesi tulee olla kunnossa.

Tarjoamme

Työt alkavat 01.08.2017. 12 kuukauden määräaikainen työsuhde solmitaan viikkotuntimäärällä 20–37,5 h/vko.

Haku

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa heti oheisen hakupainikkeen kautta. Haastattelemme hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä ja valinta tehdään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Järjestämme työnhakija infon 10.7.2017 klo 13-14 Te-palveluiden tiloissa osoitteessa Torikatu 36 A, 4. krs, Joensuu.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiakasneuvojia Joensuuhun
Sijainti: Joensuu
Toimeksiantaja: OP Prosessipalvelut Oy
Työ alkaa: 1.8.2017
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 12 kk
Työaika: Osa-aikainen
  20-37,5 h/vko
Haku alkoi: 19.06.2017
Haku päättyy: 23.07.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki