tribedo tribedo

Asiakasneuvojia Joustavaan asiakaspalveluun

Haemme Tribedon Joustavaan asiakaspalveluun

Asiakasneuvojia

Tulet työskentelemään joko henkilöasiakkaiden päivittäisten tai rahoituksen tehtävien parissa itsenäisesti, monipuolisesti ja tuloksellisesti. Työtehtäviä on avoinna mm. monikanavaisessa asiakaspalvelussa sekä taustatehtävissä. Toivomme, että myös sinulle OP Ryhmän arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen – ovat tärkeitä.

Odotamme, että olet työotteeltasi ratkaisukeskeinen tiimipelaaja, itseohjautuva sekä tavoitteellinen. Työ on vaativaa, mutta samalla erittäin palkitsevaa. Odotamme sinun työskentelevän huolellisesti ja vastuullisesti ohjeita noudattaen. Uusien asioiden omaksuminen ja niiden rohkea hyödyntäminen työssä on sinulle arkipäivää. Sinulla on myös hyvät tietotekniset valmiudet sekä erinomaiset vuorovaikutustaidot. Lisäksi sinulta löytyy palveluhenkisyyttä, joka mahdollistaa sujuvan toimimisen asiakaskohtaamisissa.

Etsimämme henkilö haluaa kehittyä pankkialan ammattilaiseksi kanssamme. Suhtaudut suureen oppimäärään innostuneesti ja haluat rohkeasti ottaa myös uusia työtehtäviä haltuun. Kokemus rahoituksesta ja pankkitoiminnasta katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja tavoitteellisen työn henkilöasiakkaiden päivittäisten tai rahoituksen tehtävien parissa. Asiantunteva ja innostunut tiimi tukee työssä kehittymistäsi. Tämän lisäksi tarjoamme työhyvinvointia tukevat henkilöstöetumme käyttöösi. Työpisteesi voi sijaita Kuopiossa, Joensuussa tai Tampereella.

Työt alkavat maalis- tai huhtikuun alussa ja työsuhde solmitaan joko toistaiseksi voimassa olevana tai määräaikaisena 31.09.2022 saakka. Etsimme ensisijaisesti työntekijöitä täysille viikkotunneille (37,5 h/vko) mutta myös osa-aikaisesti työskenteleminen on mahdollista. Perehdytysjakso työskennellään kuitenkin kokoaikaisesti. Työaika sijoittuu joustavasti arkipäiviin maanantaista perjantaihin asiakaspalvelussa klo 8–22 välille ja lauantaisin klo 10-16.  Taustatehtävissä työaika sijoittuu klo 7–18 välille.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21.2.2022. Edistämme rekrytointia jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä sähköpostitse osoitteesta tribedo.rekrytointi@op.fi

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiakasneuvojia Joustavaan asiakaspalveluun
Sijainti: Tampere, Kuopio ja Joensuu
Toimeksiantaja: Tribedo Oy
Työ alkaa: Maalis- tai huhtikuun alussa
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 12.01.2022
Haku päättyy: 21.02.2022


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki