tribedo tribedo

Asiakasneuvojia kesätyöhön Tampereelle (Pankkitoiminnan palvelut)

Haemme nyt OP Asiakaspalveluiden Pankkitoiminnan palveluiden Yritysasiakkaiden pankkipalvelut -yksikköön

ASIAKASNEUVOJIA

Onko urahaaveesi pankki- ja vakuutusalalla? Oletko työntekijänä aktiivinen, tavoitteellinen ja asiakaspalveluhenkinen? Kuuluuko iloinen asiakaspalveluasenteesi äänestäsi ja olet kiinnostunut palvelemaan asiakkaita kokonaisuutena? Omaatko hyvät vuorovaikutustaidot ja tietojärjestelmätaidot sekä omaksut nopeasti uusia asioita ja hallitset hyvin kokonaisuuksia? Mikäli tunnistit itsesi, saatat olla etsimämme henkilö.

Tehtävät
Tehtävässä palvelet asiakkaita kokonaisvaltaisesti puhelimitse ja verkon välityksellä. Osallistut pankkituotteiden myyntiin ja haluat toimia vastuullisesti asiakkaan parhaaksi. Asiakasneuvojana hallitset yritysasiakkaan maksuliikkeen palvelut ja tuotteet erinomaisesti. Teet laadukkaita tarvekartoituksia sekä opastat ja tuet asiakkaita oikean ja tehokkaimman palvelukanavan käyttöön. Työtehtävä sisältää myös jonkin verran yritysasiakkaiden maksuliikenteeseen liittyviä taustatyötehtäviä.

Odotamme sinulta
Asiakasneuvojana sinulla on tärkeä rooli yritysasiakkaiden asiakkuuden hoitamisessa. Tehtävässä menestyminen edellyttää myyntihenkisyyttä sekä positiivista ja tavoitteellista asennetta. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä, positiivista ja innostunutta asennetta sekä vahvoja atk- ja vuorovaikutustaitoja. Ymmärrät finanssialaa ja pystyt omaksumaan nopeasti asioita sekä hallitsemaan kokonaisuuksia. Soveltuva koulutus ja mahdollinen pankki- ja vakuutuspalveluista hankittu työkokemus katsotaan eduksi. Olet aktiivinen, oma-aloitteinen, pidät työskentelystä asiakkaiden parissa ja motivoidut tavoitteista. Odotamme sinulta erinomaista suomen kielen taitoa. Englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Tarjoamme sinulle
Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden tutustua OP Ryhmään ja OPn pankkipalveluihin kesän aikana. Tarjoamme tulevaisuuden työpaikan, kattavan perehdytyksen työtehtäviisi sekä monipuolisen työnkuvan. OP Asiakaspalvelut antaa sinulle hyvät valmiudet pankkiasioiden neuvonta- ja myyntitehtäviin. Oppimistasi tukevat tiimin myyntivalmentaja ja tiimin esimies. Saat työssäsi jatkuvasti valmennusta ja tukea laadukkaiden asiakaskohtaamisten tekemiseen sekä tavoitteiden saavuttamiseen.

Työsuhde solmitaan ajalle 2.5.-30.9.2018 asti. Sopimuksen työtunnit ovat joustavat 20-37,5 h/vko, mutta toivomme sinulta mahdollisuutta työskennellä mahdollisimman paljon kesän aikana. Työsuhde alkaa noin 4-5 viikon perehdytyksellä, jolloin työtunnit ovat 37,5 h/vko. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 7.50 – 22.05 väliselle ajalle, joten toivomme sinulta valmiutta työskennellä myös iltaisin.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Hakuaika päättyy 28.3.2018.

Lisätietoja: opset.rekrytointi@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiakasneuvojia kesätyöhön Tampereelle (Pankkitoiminnan palvelut)
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut Oy
Työ alkaa: 2.5.2018
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 30.9.2018 asti
Työaika: Osa-aikainen
  20-37,5 h/vko
Haku alkoi: 12.03.2018
Haku päättyy: 28.03.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki