tribedo tribedo

Asiakasneuvojia korkokattotiimiin Joensuuhun

Haemme asiakkaallemme OP Asiakaspalvelut Oy:lle, henkilöasiakkaiden pankkitoiminnan palveluihin, Joensuuhun

Myynnillisiä asiakasneuvojia Korkokattotiimin tehtäviin kuuluvat henkilöasiakkaiden korkokattosopimuksiin- ja muihin lainojen suojaustuotteisiin liittyvä kokonaisvaltainen myynti- ja asiakaspalvelutyö puhelimitse ja sähköisissä kanavissa.  Millainen osaaja istuu joukkoomme?

Olet työntekijänä aktiivinen, tavoitteellinen ja asiakaspalveluhenkinen sekä koet myyntityön omaksesi. Iloinen asiakaspalveluasenteesi kuuluu äänestäsi ja työskentelet asiakkaiden kanssa rohkealla asenteella. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä omaksut nopeasti uusia asioita ja hallitset hyvin kokonaisuuksia. Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta asiakaspalvelutyöstä, positiivista asennetta sekä tietoteknisiä taitoja. Soveltuva koulutus sekä mahdollinen pankki- tai vakuutuspalveluista hankittu työkokemus katsotaan eduksi. Edellytämme erinomaista suomen kielen taitoa sekä ruotsin ja englannin kielentaidosta on sinulle tehtävässä etua.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Tarjoamme sinulle työtehtävän, jossa pääset kasvamaan pankkialan ammattilaiseksi kanssamme. Työskentelet osana asiantuntevaa ja innostavaa tiimiä, joka tukee työssä kehittymistäsi. Korkeatasoiset työtilat sijaitsevat Joensuun Tiedepuistolla ja henkilöstöetumme tukevat hyvinvointiasi. Työt alkavat 11.3.2019 ja tunnit työsopimuksella 37,5 h/vko tai 25 h/vko. Määräaikainen työsuhde solmitaan 31.12.2019 saakka. Työ alkaa 4 viikon perehdytyksellä, jolloin työtä tehdään kokoaikaisesti 37,5 h/vko.

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit paikasta, haethan paikkaa oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä. Hakuaika päättyy 6.3.2019. Tehtävästä lisää kertoo mielellään Mari Räty, 040682 2135, mari.raty@op.fi

 


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiakasneuvojia korkokattotiimiin Joensuuhun
Sijainti: Joensuu
Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut Oy
Työ alkaa: 11.3.2019
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2019 asti
Työaika: Osa-aikainen
  37,5 h/vko tai 25 h/vko
Haku alkoi: 30.01.2019
Haku päättyy: 06.03.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki