tribedo tribedo

Asiakasneuvojia (Kuopio, Tampere, Joensuu)

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta.

Haemme asiakasneuvojia Kuopioon, Tampereelle ja Joensuuhun

Asiakasneuvojan työssä vastaat monikanavaisesta asiakaspalvelusta OP ryhmän henkilöasiakkaiden tarpeita palvellen. Autat asiakkaita heidän pankkiasioissaan niin puhelimen, verkkoviestien kuin chat-kanavan kautta.

Toivomme sinulta positiivista asennetta asiakaspalvelutyötä kohtaan. Tavoitteellisen työskentelyn lisäksi sinulla on aito halu tarjota asiakkaille ainoastaan erinomaisia asiakaskokemuksia. Toivomme, että sinulle ovat myös OP-ryhmän arvot tärkeitä; ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Tehtävä tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen finanssialan muuttuvassa maailmassa. Asenne ratkaisee.

Tehtävien osalta tarjoamme laadukkaan ja kattavan perehdytyksen, jonka kautta pääset tutustumaan pankkialan monipuolisiin asiakaspalvelutehtäviin. Valmennamme sinua jatkuvasti, mutta odotamme sinulta myös itseohjautuvuutta ja halua oppia uutta. Haluamme, että olet osa tiimiä, jossa pidämme työntekijöistämme huolta. Kauttamme pääset oppimaan ja kehittymään asiakaskohtaamisten ja asiakaslähtöisyyden ammattilaiseksi. Meillä on todistetusti tiimeissä hyvä yhteishenki; tsemppaamme ja kannustamme toisiamme, ja työkaveria autetaan aina.

Tarjoamme myös työhyvinvointiasi tukevat kattavat henkilöstöedut.

Aloitus tehtävässä on heinäkuun alussa. Huomaathan, että tehtävään valittavilta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin.

Palveluaikamme ovat laajat, maanantaista lauantaihin. Arkisin työvuorot sijoittuvat klo 8-22 välille ja lauantaisin klo 8-16. Odotamme valittavilta henkilöiltä valmiutta työskennellä myös iltaisin ja lauantaisin.

Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen. Työtunnit sopimuksessa ovat 20 h ja suostumus lisätyöhön, jolloin työtunnit voi vaihdella 20 ja 37,5 tunnin välillä palvelutilanteen mukaan. Ensisijaisesti etsimme tekijöitä täysille viikkotunneille.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi oheisin linkin kautta 15.6.2021 mennessä. Ethän jätä hakemustasi viime tippaan, sillä toteutamme haastatteluita jo hakuajalla.

Kysyttävää? Voit lähestyä meitä sähköpostitse: opset.rekrytointi@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiakasneuvojia (Kuopio, Tampere, Joensuu)
Sijainti: Kuopio, Tampere, Joensuu
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Heinäkuun alku 2021
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Osa-aikainen
  20h + lisätyö
Haku alkoi: 20.05.2021
Haku päättyy: 15.06.2021


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki