tribedo tribedo

Asiakasneuvojia Kuopion yritysasiakastiimiin

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta.

Palvelutuotantomme kasvaessa haemme nyt sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia Asiakasneuvojia Kuopion yritysasiakastiimiimme.

Työtehtäviin lukeutuu OP Ryhmän yritysasiakkaiden rahoitusasioihin liittyviin puheluihin vastaaminen, opastus, neuvonta, palvelutarpeiden kartoittaminen sekä ratkaisuesitysten tekeminen. Työpäiviin voi sisältyä myös muunlaista yritysasiakkaiden monikanavaista asiakaspalvelua tai back office -tehtäviä projektiluonteisesti. Asiakasneuvojamme työskentelevät uudessa yritysasiakastiimissä, jossa palvellaan OP Ryhmän yritysasiakkaita.

Toivomme sinulta positiivista asennetta asiakaspalvelutyötä kohtaan. Tavoitteellisen työskentelyn lisäksi sinulla on aito halu tarjota asiakkaille ainoastaan erinomaisia asiakaskokemuksia. Toivomme, että myös sinulle OP Ryhmän arvot ovat tärkeitä; ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Tehtävä tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen finanssialan muuttuvassa maailmassa. Asenne ratkaisee.

Tehtävien osalta tarjoamme laadukkaan ja kattavan perehdytyksen, jonka kautta pääset tutustumaan pankkialan monipuolisiin asiakaspalvelutehtäviin. Valmennamme sinua jatkuvasti, mutta odotamme sinulta myös itseohjautuvuutta ja halua oppia uutta. Haluamme, että olet osa tiimiä, jossa pidämme työntekijöistämme huolta. Kauttamme pääset oppimaan ja kehittymään asiakaskohtaamisten ja asiakaslähtöisyyden ammattilaiseksi. Meillä on todistetusti tiimeissä hyvä yhteishenki; tsemppaamme ja kannustamme toisiamme ja työkaveria autetaan aina.

Tarjoamme myös työhyvinvointiasi tukevat kattavat henkilöstöedut.

Työ alkaa 1.7.2021, ja tarjoamme kaikille aloittaville vakituiset työsuhteet.

Kokoaikaisissa työtehtävissä viikkotyöaika on 37,5 h/vko.

Osa-aikaisten työtunnit sopimuksessa ovat 20 h/vko tai 30 h/vko + suostumus lisätyöhön, jolloin työtunnit voi vaihdella joko 20 ja 37,5 viikkotunnin tai 30 ja 37,5 viikkotunnin välillä palvelutilanteen mukaan.

Työvuorot sijoittuvat työsuhteen alkuvaiheessa ma-pe 8-16.30 välille. Yritysasiakastiimin palveluvalikoiman laajentuessa palveluajatkin voivat laajentua iltoihin ja lauantaipäiviin, joten odotamme valittavilta henkilöiltä valmiutta työskennellä tarvittaessa myös iltaisin ja lauantaisin.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi oheisin linkin kautta 27.6.2021 mennessä. Huomioithan kuitenkin, että toteutamme haastatteluita ja edistämme rekrytointia jo hakuajalla.

Kysyttävää? Voit lähestyä meitä sähköpostitse: opset.rekrytointi@op.fi

Tehtävään valittavilta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiakasneuvojia Kuopion yritysasiakastiimiin
Sijainti: Kuopio
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: 1.7.2021
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 11.06.2021
Haku päättyy: 27.06.2021


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki