tribedo tribedo

Asiakasneuvojia Kuopioon

Haluatko työskennellä monikanavaisesti asiakkaiden parissa, OP:n muuttuvassa ja kehittyvässä työympäristössä? OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. OP ryhmässä työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista.

Haemme asiakkaallemme OP Asiakaspalvelut Oy:lle, Privaten ja sijoittamisen palvelut- tiimiin, Kuopioon, Asiakasneuvojia,

Tehtävänä on privaten ja sijoittamisen palveluiden asiakkaiden kokonaisvaltainen asiakaspalvelu ja myynti monikanavaisesti. Ohjaat ja neuvot asiakkaita pankkipalveluiden saralla, kartoitat asiakkaan tarpeet ja tuotat asiakkaalle ylivertaista palvelukokemusta. Haluat kasvaa ja kehittyä kanssamme asiakaspalvelun ammattilaiseksi nopeasti muuttuvalla toimialalla. Asiakasneuvojan tehtävässä toivomme sinulta kiinnostusta varallisuudenhoidon palveluihin sekä valmiutta suorittaa APV1-tutkinto.

Millainen osaaja istuu joukkoomme?

Toivomme Sinulta aiempaa työkokemusta asiakaspalvelutyöstä, positiivista asennetta sekä vahvoja vuorovaikutustaitoja. Soveltuva koulutus sekä mahdollinen finanssialalta hankittu työkokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollinen. Olet oma-aloitteinen, pidät asiakkaista ja haluat kehittyä kanssamme finanssialan ammattilaiseksi nopeasti kehittyvässä työympäristössä. ASENNE ratkaisee. Odotamme sinulta erinomaista suomen kielen kirjallista taitoa. Myös ruotsin ja englannin kielentaidosta on sinulle etua.

Opsetissa työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän asiakaspalvelun parista, johon saat laadukkaan perehdytyksen. Asiantunteva ja innostunut tiimi tukee työssä kehittymistäsi. Työ alkaa 1.4.2019, aloitusajankohta tarkentuu rekrytoinnin edetessä. Tuntimäärä työsopimuksella 37,5h/vko tai 20 h/vko + lisätyö, jolloin työtunnit viikoittain voi vaihdella 20 h ja 37,5 h välillä. Vuoden määräaikainen työsuhde.

Kiinnostuitko?

Hae paikkaa linkin kautta heti, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä.

Hakuaika päättyy 10.3.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Anna-Kaisa Mustaparta, 040 7694804, opset.rekrytointi@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiakasneuvojia Kuopioon
Sijainti: Kuopio
Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut Oy
Työ alkaa: 1.4.2019
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 14.3.2020 tai 31.3.2020
Työaika: Osa-aikainen
  37,5h/vko tai 20 h/vko + lisätyö
Haku alkoi: 06.02.2019
Haku päättyy: 10.03.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki