tribedo tribedo

Asiakasneuvojia Kuopioon

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. OP ryhmässä työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista. Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta ympäri Suomen.

Haemme nyt OP Korttiyhtiölle varallisuudenhoidon palveluihin Kuopioon uusia

Asiakasneuvojia

Tulet työskentelemään varallisuudenhoidon päivittäisissä tehtävissä monipuolisesti ja tuloksellisesti yleisohjeiden sekä sovittujen toimintamallien mukaisesti. Työsi pitää sisällään varallisuudenhoidon asiakastyötehtäviä sekä taustatehtäviä.

Sinulla on tarkka ja huolellinen työote, jonka lisäksi olet kykeneväinen itsenäiseen ja tavoitteelliseen työskentelyyn. Olet kiinnostunut finanssialasta ja sinulla on nopeus sekä taito luottaa omaan tekemiseesi. Kokemus toimistotöistä, taloushallinnon tai muusta tarkkuutta vaativasta työstä on plussaa. Suoritettu APV1-tutkinto lasketaan eduksi. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja opit nopeasti erilaisia tietojärjestelmiä. Office-ohjelmat ovat sinulle tuttuja, aikaisempi kokemus Osuva-järjestelmästä katsotaan eduksesi. Osaat sujuvasti suomen kieltä, jonka lisäksi ruotsin ja englannin kielen osaaminen on plussaa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja tavoitteellisen tehtävän rahoitusalan töiden parissa. Asiantunteva ja innostunut tiimi tukee työssä kehittymistäsi sekä järjestää laadukkaan perehdytyksen. Tämän lisäksi tarjoamme työhyvinvointia tukevat henkilöstöetumme käyttöösi.

Työt alkavat 2.1.2021 ja puolen vuoden määräaikainen työsuhde sovitaan Opsetin kanssa. Tehtävä on kokoaikainen ja työaika sijoittuu joustavasti klo 7:50-19:05 väliselle ajalle. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin osana valintaprosessia. Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.11. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiakasneuvojia Kuopioon
Sijainti: Kuopio
Toimeksiantaja: OP Korttiyhtiö Oyj
Työ alkaa: 2.1.2021
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 6 kk
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 07.10.2020
Haku päättyy: 23.11.2020


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki