tribedo tribedo

Asiakasneuvojia Kuopioon ja Joensuuhun

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. OP Ryhmässä työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista. Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta ympäri Suomen.

Haemme vakituisiin työsuhteisiin Kuopioon ja Joensuuhun

Asiakasneuvojia

Työtehtäväsi voi sisältää monipuolisia pankkitoiminnan asiakaspalvelu- tai taustatyötehtäviä OP:n henkilöasiakkaille. Työskentelyssä korostuu monipuolisuuden ja tuloksellisuuden lisäksi luottopolitiikan ja sovittujen toimintamallien noudattaminen. Toivomme, että myös sinulle OP Ryhmän arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen – ovat tärkeitä.

Arvostamme, että rohkeasti uskallat tarttua tehtävään etkä pelkää suurta oppimäärää ja uusien asioiden oppimista. Tehtävässä menestyy ratkaisukeskeinen, itseohjautuva ja tavoitteellinen tiimipelaaja.

Työtehtävä alkaa laadukkaalla perehdytyksellä, jonka kautta saat hyvät valmiudet onnistua tehtävässä. Ammattitaitoinen tiimi ja kannustava esimies tukee kehittymistäsi tehtävässä. Työpiste sijaitsee Kuopiossa Tietoteknialla ja Joensuussa Tiedepuistolla.

Työt alkavat elokuun lopulla tai viimeistään 1.9.2021. Työsuhde on vakituinen. Etsimme ensisijaisesti tekijöitä täysille työtunneille 37,5 h/vko. Työsopimuksen viikkotyötunnit 20 h /vko ja suostumus lisätyöhön. Perehdytyksen ajan työskennellään myös kokoaikaisesti. Työaika tehtävässä sijoittuu arkipäiviin klo 7-18 välille.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin osana valintaprosessia.

Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 22.8.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Kaipaatko lisätietoja? Ota yhteyttä: opset.rekrytointi@op.fi.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiakasneuvojia Kuopioon ja Joensuuhun
Sijainti: Kuopio, Joensuu
Toimeksiantaja: OP Vähittäispankki
Työ alkaa: elokuun lopulla, viimeistään 1.9.2021
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Osa-aikainen
  20 h/vko + lisätyömahdollisuus
Haku alkoi: 13.08.2021
Haku päättyy: 22.08.2021


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki