tribedo tribedo

Asiakasneuvojia Kuopioon ja Joensuuhun

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta.

Haemme nyt asiakasneuvojia Kuopioon ja Joensuuhun.

Työtehtäviin lukeutuu asiakkaiden puheluihin, verkkoviesteihin sekä chat-keskusteluihin vastaaminen, asiakkaiden pankki- ja vakuutuspalvelutarpeiden kartoittaminen, ratkaisuesitysten tekeminen asiakkuuksien kasvattamiseksi. Asiakasneuvojamme työskentelevät joustavassa pankkipalvelutiimissä, jossa palvellaan OP Ryhmän henkilöasiakkaita monikanavaisessa asiakaspalvelussa.

Haemme asiakasneuvojia niin kokoaikaisiin kuin osa-aikaisiin työsuhteisiin. Kokoaikainen (37,5 h/vko) työsuhde on määräaikainen 30.6.2021 saakka. Osa-aikaisessa työsuhteessa työtunnit voi vaihdella 30 ja 37,5 tunnin välillä palvelutilanteen mukaan. Osa-aikainen työsuhde solmitaan toistaiseksi voimassa olevana.

Palveluaikamme ovat laajat, maanantaista lauantaihin. Arkisin työvuorot sijoittuvat klo 8-22 välille ja lauantaisin klo 9-17 välille. Odotamme valittavilta henkilöiltä valmiutta työskennellä myös iltaisin ja lauantaisin.

Toivomme sinulta positiivista asennetta asiakaspalvelutyötä kohtaan. Tavoitteellisen työskentelyn lisäksi sinulla on aito halu tarjota asiakkaille ainoastaan erinomaisia asiakaskokemuksia. Toivomme myös että sinulle meidän OP-Ryhmän arvot ovat tärkeät, ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Tehtävä tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen finanssialan muuttuvassa maailmassa. Asenne ratkaisee.

Tehtävien osalta tarjoamme laadukkaan ja kattavan perehdytyksen, jota kautta pääset tutustumaan rahoitusalan monipuolisiin asiakaspalvelutehtäviin. Valmennamme sinua jatkuvasti mutta odotamme sinulta myös itseohjautuvuutta ja halua oppia uutta. Haluamme että olet osa tiimiä, jossa pidämme työntekijöistämme huolta. Kauttamme pääset oppimaan ja kehittymään asiakaskohtaamisten ja asiakaslähtöisyyden ammattilaiseksi. Meillä on todistetusti tiimeissä hyvä yhteishenki; tsemppaamme ja kannustamme toisiamme, ja työkaveria autetaan aina.

Tarjoamme myös työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.

Aloitukset tehtävissä ovat sekä maaliskuun alussa, että huhtikuun alussa. Huomaathan, että tehtävään valittavilta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi oheisin linkin kautta 26.3.2021 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla, joten toimithan ripeästi. Huom, hakuaikaa on jatkettu.

Kysyttävää? Voit lähestyä meitä sähköpostitse: opset.rekrytointi@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiakasneuvojia Kuopioon ja Joensuuhun
Sijainti: Kuopio, Joensuu
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Aloitukset sekä maaliskuun, että huhtikuun alussa 2021
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 08.02.2021
Haku päättyy: 26.03.2021


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki