tribedo tribedo

Asiakasneuvojia OP Vähittäispankille Kuopioon

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. OP ryhmässä työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista. Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta ympäri Suomen.

Haemme nyt OP Vähittäispankille asuntorahoituksen- ja asumisen palveluihin Kuopioon

Asiakasneuvojia

Tulet työskentelemään rahoituspalveluiden päivittäisissä tehtävissä itsenäisesti, monipuolisesti ja tuloksellisesti yleisohjeiden, sovittujen toimintamallien ja luottopolitiikan mukaisesti. Työsi pitää sisällään asiakaspalvelua eri kanavissamme ja pääsääntöisesti puhelimessa. Toivomme että myös sinulle OP Ryhmän arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen – ovat tärkeitä.

Odotamme, että olet työotteeltasi ratkaisukeskeinen tiimipelaaja, itseohjautuva ja tavoitteellinen. Työ on vaativaa, mutta samalla erittäin palkitsevaa. Odotamme sinun työskentelevän huolellisesti ja vastuullisesti ohjeita noudattaen. Uusien asioiden omaksuminen ja niiden rohkea hyödyntäminen työssä on arkipäivää. Sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet ja vuorovaikutustaidot. Lisäksi sinulta löytyy palveluhenkisyyttä, joka mahdollistaa sujuvan toimimisen asiakaskohtaamisissa.

Etsimämme henkilö haluaa kehittyä pankkialan ammattilaiseksi kanssamme. Suhtaudut suureen oppimäärään innostuneesti ja haluat rohkeasti ottaa työtehtävän haltuun. Kokemus rahoituksesta ja pankkitoiminnasta katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja tavoitteellisen työn rahoitustehtävien parissa. Asiantunteva ja innostunut tiimi tukee työssä kehittymistäsi. Tämän lisäksi tarjoamme työhyvinvointia tukevat henkilöstöetumme käyttöösi. Työpiste sijaitsee Kuopiossa Tietoteknialla Savilahdentiellä.

Työt alkavat elokuun lopussa ja työsuhde solmitaan määräaikaisena 31.12.2021 saakka. Etsimme ensi sijassa tekijöitä täysille työtunneille 37,5h/vko. Työsopimus tehdään 20h/vko + suostumus lisätyöhön. Perehdytysjakso työskennellään myös kokoaikaisesti. Työaika sijoittuu joustavasti arkipäiviin maanantaista perjantaihin klo 7-18 välille. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin osana valintaprosessia.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 22.8 saakka. Edistämme rekrytointia jo hakuajalla.

Kaipaatko lisätietoja? Otathan yhteyttä: opset.rekrytointi@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiakasneuvojia OP Vähittäispankille Kuopioon
Sijainti: Kuopio
Toimeksiantaja: OP Vähittäispankki
Työ alkaa: Elokuun lopussa
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2021
Työaika: Osa-aikainen
  20h + lisätyö
Haku alkoi: 16.07.2021
Haku päättyy: 22.08.2021


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki