tribedo tribedo

Asiakasneuvojia OP Vähittäispankille Kuopioon

Haemme nyt OP Vähittäispankille asuntorahoituksen- ja asumisen palveluihin Kuopioon uusia

Asiakasneuvojia

Tulet työskentelemään rahoituspalveluiden päivittäisissä tehtävissä itsenäisesti, monipuolisesti ja tuloksellisesti yleisohjeiden, sovittujen toimintamallien ja luottopolitiikan mukaisesti. Työsi pitää sisällään asiakaspalvelua eri kanavissamme ja pääsääntöisesti puhelimessa. Toivomme että myös sinulle OP Ryhmän arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen – ovat tärkeitä.

Sinulla on kykyä uusien asioiden nopeaan oppimiseen ja odotamme, että olet työotteeltasi ratkaisukeskeinen tiimipelaaja, itseohjautuva, huolellinen ja tavoitteellinen. Työ on vaativaa mutta samalla palkitsevaa. Uusien asioiden omaksuminen ja haltuunotto kuten myös niiden rohkea käyttäminen ovat työssä arkipäivää.  Odotamme sinun työskentelevän huolellisesti ja vastuullisesti sekä ohjeita noudattaen. Sinulla on hyvä tietotekniset valmiudet ja vuorovaikutustaidot. Lisäksi sinulta löytyy palveluhenkisyyttä, joka mahdollistaa sujuvan toimimisen asiakaskontakteissa.

Etsimämme henkilö haluaa kehittyä pankkialan ammattilaiseksi kanssamme eikä pelkää suurta oppimäärää vaan haluaa rohkeasti ottaa tehtävän haltuun. Kokemus rahoituksesta ja pankkitoiminnasta katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista. Perehdytämme sinut kattavasti tähän tehtävään.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja tavoitteellisen työn rahoitustehtävien parissa. Asiantunteva ja innostunut tiimi tukee työssä kehittymistäsi. Tämän lisäksi tarjoamme työhyvinvointia tukevat henkilöstöetumme käyttöösi.

Työt alkavat maaliskuussa ja työsuhde solmitaan puolen vuoden määräajaksi. Etsimme ensi sijassa tekijöitä täysille työtunneille 37,5h/vko. Työsopimus tehdään 20h/vko+lisätyö. Perehdytysjakso toteutetaan myös kokoaikaisesti. Työaika sijoittuu joustavasti arkipäiviin maanantaista perjantaihin. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin osana valintaprosessia.

Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.2. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Kaipaatko lisätietoja?

Ota yhteyttä: opset.rekrytointi@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiakasneuvojia OP Vähittäispankille Kuopioon
Sijainti: Kuopio
Toimeksiantaja: OP Vähittäispankki
Työ alkaa: Maaliskuussa 2021
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 6 kuukautta
Työaika: Osa-aikainen
  20 h/vko + lisätyömahdollisuus
Haku alkoi: 09.02.2021
Haku päättyy: 25.02.2021


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki