tribedo tribedo

Asiakasneuvojia OP Yrityspankkiin Helsinkiin

Haemme vuokratyösuhteeseen asiakkaallemme OP Yrityspankkiin Suurasiakkaiden asiakaspalvelutiimiin määräaikaiseen työsuhteeseen

Kahta asiakasneuvojaa Helsinkiin

Toinen tehtävistä on kokoaikainen ja toinen osa-aikainen. Työ alkaa mahdollisimman pikaisesti ja määräaikainen työsuhde solmitaan 31.1.2019 asti.

Kokoaikainen 37,5 h/vko

Tehtävät

Tehtäviisi kuuluu ryhmäsähköpostin luku ja välitys, sopimusskannaukset ja avustavat maksuliiketehtävät.

Odotamme

Olet asenteeltasi positiivinen ja teet työsi tehokkaasti sekä tarkasti. Sinulla on kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja omaat hyvän paineensietokyvyn sekä erinomaiset tiimitaidot. Eduksi katsomme kokemuksen rahoitusalalta sekä aiemman kokemuksen OPn Osuva- järjestelmästä.

Osa-aikainen 30 h/vko

Tehtävät

Tehtäviisi kuuluu asiakasviestien käsittelyä ja niihin vastaamista, yleishallinnollisia tehtäviä sekä rahoitustehtäviin liittyviä yleisiä tehtäviä sekä sopimusten rahoittamista ja ylläpitoa.

Odotamme

Olet asenteeltasi positiivinen ja teet työsi tehokkaasti sekä tarkasti. Sinulla on kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja omaat hyvän paineensietokyvyn sekä erinomaiset tiimitaidot. Eduksi katsomme kokemuksen rahoitusalalta sekä aiemman kokemuksen OPn -järjestelmistä ja Office- tuotteista.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiakasneuvojia OP Yrityspankkiin Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Yrityspankki
Työ alkaa: mahdollisimman pian
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.1.2019
Työaika: Osa-aikainen
  Kokokaikainen 37,5 h/vko tai osa-aikainen 30 h/vko
Haku alkoi: 07.09.2018
Haku päättyy: 16.09.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki