tribedo tribedo

Asiakasneuvojia OP:n henkilöasiakkaiden pankkipalveluihin Helsinkiin

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. OP ryhmässä työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista. Haemme asiakkaallemme OP Asiakaspalvelut Oy:lle Contact Centeriin, Helsinkiin, Asiakasneuvojia

Tehtävänä on henkilöasiakkaiden pankkipalveluiden kokonaisvaltainen asiakaspalvelu ja myynti monikanavaisesti. Ohjaat ja neuvot asiakkaita päivittäisten pankkipalveluiden saralla, kartoitat asiakkaan tarpeet ja tuotat asiakkaalle ylivertaista palvelukokemusta. Haluat kasvaa ja kehittyä kanssamme asiakaspalvelun ammattilaiseksi nopeasti muuttuvalla toimialalla.

Millainen osaaja istuu joukkoomme?

– Olet kartuttanut kokemusta asiakaspalvelutyöstä
– Sinulla on tuloksellinen työote
– Haluat työskennellä monikanavaisessa asiakaspalvelussa
– Vuorovaikutustaidot ovat vahvuutesi
– Olet oppinut digiajan tietoteknisiä taitoja
– Suomen kielen erinomainen taito

Opsetissa työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Tarjoamme sinulle työtehtävän, jossa pääset kasvamaan pankkialan ammattilaiseksi kanssamme. Työskentelet osana asiantuntevaa tiimiä, joka tukee työssä kehittymistäsi. Korkeatasoiset työtilat sijaitsevat Helsingin Vallilassa ja henkilöstöetumme tukevat hyvinvointiasi. Työ alkaa 1.3.2019 ja määräaikainen vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa 31.12.2019 saakka. Työsuhde on kokoaikainen, 37,5 h/vko.

Kiinnostuitko?
Haethan paikkaa oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä. Hakuaika päättyy 22.2.2019. Lisätietoa opset.rekrytointi@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiakasneuvojia OP:n henkilöasiakkaiden pankkipalveluihin Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut Oy
Työ alkaa: 1.3.2019
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2019 asti
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 01.02.2019
Haku päättyy: 22.02.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki