tribedo tribedo

Asiakasneuvojia Opsetille Joensuuhun ja Kuopioon

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta.

Haemme nyt osa-aikaisia asiakasneuvojia toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Joensuuhun ja Kuopioon. Viikoittaiset työtunnit saattavat vaihdella 20 ja 37,5 tunnin välillä. Palveluaikamme ovat laajat, ja työskentely on pääosin iltapainotteista kattaen myös satunnaisia lauantaivuoroja.  Asiakasneuvojamme työskentelevät joustavassa pankkipalvelutiimissä, jossa palvellaan OP Ryhmän asiakkaita monikanavaisessa asiakaspalvelussa.

Työtehtäviin lukeutuu asiakkaiden puheluihin, verkkoviesteihin sekä chat-keskusteluihin vastaaminen, asiakkaiden pankki- ja vakuutuspalvelutarpeiden kartoittaminen, ratkaisuesitysten tekeminen asiakkuuksien kasvattamiseksi sekä finanssialaan liittyvät monipuoliset erilaiset projektit.

Toivomme sinulta positiivista asennetta asiakaspalvelutyötä kohtaan. Lisäksi haluamme, että tavoitteellisen työskentelyn lisäksi sinulla on aito halu tarjota asiakkaille ainoastaan erinomaisia asiakaskokemuksia. Asenne ratkaisee! Tehtävä tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen finanssialan muuttuvassa maailmassa.

Tehtävien osalta tarjoamme laadukkaan ja kattavan perehdytyksen, jota kautta pääset tutustumaan rahoitusalan monipuolisiin asiakaspalvelutehtäviin. Valmennamme sinua jatkuvasti ja pidämme näin huolta, että olet osa tiimiä, jossa pidämme työntekijöistämme huolta. Kauttamme pääset oppimaan ja kehittymään asiakaskohtaamisten ja asiakaslähtöisyyden ammattilaiseksi. Meillä on todistetusti tiimeissä hyvä yhteishenki; tsemppaamme ja kannustamme toisiamme, ja työkaveria autetaan aina.

Tarjoamme myös työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.

Työ tehtävissä alkaa syyskuun alkupuolella. Huomaathan, että tehtävään valittavilta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi oheisin linkin kautta 1.9. mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla, joten toimithan ripeästi! Hakuaikaa jatkettu 18.9. saakka.

Kysyttävää? Voit lähestyä meitä sähköpostitse: opset.rekrytointi@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiakasneuvojia Opsetille Joensuuhun ja Kuopioon
Sijainti: Joensuu, Kuopio
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Osa-aikainen
  20
Haku alkoi: 04.09.2020
Haku päättyy: 18.09.2020


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki