tribedo tribedo

Asiakasneuvojia Joensuuhun ja Kuopioon

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta.

Liiketoimintamme kasvaessa haemme nyt osa-aikaisia (min. 30h/vko) asiakasneuvojia toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Joensuuhun ja Kuopioon. Asiakasneuvojamme työskentelevät joustavissa pankkipalvelutiimissä, jossa palvellaan OP Ryhmän asiakkaita monikanavaisessa asiakaspalvelussa. Kuopiossa puolestaan asiakasneuvojat työskentelevät pankkipalvelutiimeissä tai uusien liiketoimintojen tiimissä. Näissä tiimeissä palvellaan OP Ryhmän asiakkaita monikanavaisessa asiakaspalvelussa.

Työtehtäviin lukeutuu asiakkaiden puheluihin sekä verkkoviesteihin vastaaminen, asiakkaiden pankki- ja vakuutuspalvelutarpeiden kartoittaminen, aktiivinen uusien palveluiden myynti ja ratkaisuesitysten tekeminen asiakkuuksien kasvattamiseksi, uusasiakashankinta sekä finanssialaan liittyvät monipuoliset erilaiset projektit.

Toivomme sinulta positiivista asennetta asiakaspalvelutyötä kohtaan. Lisäksi haluamme, että tavoitteellisen työskentelyn lisäksi sinulla on aito halu tarjota asiakkaille ainoastaan erinomaisia asiakaskokemuksia. Asenne ratkaisee! Tehtävä tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen finanssialan muuttuvassa maailmassa. Sinulla on mahdollisuus kehittyä tehtävässäsi ja edetä organisaation sisällä sekä eri tiimien välillä.

Tehtävien osalta tarjoamme laadukkaan ja kattavan perehdytyksen, jota kautta pääset tutustumaan rahoitusalan monipuolisiin myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin. Valmennamme sinua jatkuvasti ja pidämme näin huolta, että olet osa tiimiä, jossa pidämme työntekijöistämme huolta. Kauttamme pääset oppimaan ja kehittymään asiakaskohtaamisten ja asiakaslähtöisyyden ammattilaiseksi. Meillä on todistetusti tiimeissä hyvä yhteishenki; tsemppaamme ja kannustamme toisiamme, ja työkaveria autetaan aina.

Työaikamme ovat joustavat: työvuorot sijoittuvat ma-pe 8-22 välillä ja lauantaisin 8-16 välillä. Työvuorotoiveesi huomioiden meillä on myös helppo yhdistää työelämä sekä vapaa-aika. Tarjoamme työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.

Työ tehtävissä alkavat sopimuksen mukaan. Hakuaika päättyy 31.12.2019, mutta etenemme rekrytointiprosessissa jo hakuaikana, joten haethan heti.

Jos jokin asia jäi askarruttamaan, kysythän lisätietoa sähköpostilla: opset.rekrytointi@op.fi tai puhelimitse  Anna-Maria Jussilalta puh. 040 185 1103 tai Aatu Qvistiltä (Kuopio) puh. 040 663 8033 tai Mari Rädyltä (Joensuu) puh. 040 682 2135, mutta huomaathan että vain hakuportaalin kautta tulleet hakemukset otetaan huomioon.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetesti osana työhöntulotarkastusta.

Tervetuloa kuulemaan työpaikoistamme keskiviikkona 13.11. klo 13:00 Joensuun TE-palveluihin osoitteeseen Torikatu 36 A, 4.krs, 80100 Joensuu.

Tiesitkö että finanssialan myyntityö on itse asiassa asiantuntijatyötä? Lue lisää täältä: https://opset.fi/finanssialan-myyntityo-on-asiantuntijatyota

 

 


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiakasneuvojia Joensuuhun ja Kuopioon
Sijainti: Joensuu ja Kuopio
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Osa-aikainen
  30h/vko
Haku alkoi: 18.10.2019
Haku päättyy: 31.12.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki