tribedo tribedo

Asiakasneuvojia Opsetille Kuopioon

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta.

Liiketoimintamme kasvaessa haemmekin nyt sekä koko- että osa-aikaisia asiakasneuvojia toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Kuopioon. Asiakasneuvojat työskentelevät pankkipalvelutiimeissä tai uusien liiketoimintojen tiimissä. Näissä tiimeissä palvellaan OP Ryhmän asiakkaita monikanavaisessa asiakaspalvelussa.

Pankkipalvelutiimin tehtäviin lukeutuu asiakkaiden puheluihin sekä verkkoviesteihin vastaaminen, asiakkaiden pankki- ja vakuutuspalvelutarpeiden kartoittaminen, aktiivinen uusien palveluiden myynti ja ratkaisuesitysten tekeminen asiakkuuksien kasvattamiseksi, uusasiakashankinta sekä finanssialaan liittyvät monipuoliset erilaiset projektit.

Uusiin liiketoimintoihin lukeutuu erilaisia autolla liikkumisen, yrittäjien ja henkilöasiakkaidenkin palveluita. Liikkumisen palveluihin liittyen asiakasneuvojamme auttavat oikeanlaisen palvelun valinnassa ja ohjeistavat tarvittaessa käyttöönotossa sekä huolehtivat siitä, että kulkemisesi on helppoa myös jatkossa. Yrittäjien arjessa olemme myös vahvasti mukana. Huolehdimme että heidän rahaliikenteensä on sujuvaa ja logistiikka toimii tehokkaasti. Pivo lompakko tarjoaa jokaiselle meistä mahdollisuuden oman talouden hallintaan ja me huolehdimme siitä, että juuri sinä hallitset Pivon.

Toivomme sinulta positiivista asennetta asiakaspalvelutyötä kohtaan. Lisäksi haluamme, että tavoitteellisen työskentelyn lisäksi sinulla on aito halu tarjota asiakkaille ainoastaan erinomaisia asiakaskokemuksia. Asenne ratkaisee! Tehtävä tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen finanssialan muuttuvassa maailmassa. Sinulla on mahdollisuus kehittyä tehtävässäsi ja edetä organisaation sisällä sekä eri tiimien välillä.

Tehtävien osalta tarjoamme laadukkaan ja kattavan perehdytyksen, jota kautta pääset tutustumaan rahoitusalan monipuolisiin myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin. Valmennamme sinua jatkuvasti ja pidämme näin huolta, että olet osa tiimiä, jossa pidämme työntekijöistämme huolta. Kauttamme pääset oppimaan ja kehittymään asiakaskohtaamisten ja asiakaslähtöisyyden ammattilaiseksi. Meillä on todistetusti tiimeissä hyvä yhteishenki; tsemppaamme ja kannustamme toisiamme, ja työkaveria autetaan aina. Tämä nimittäin näkyy myös henkilöstötyytyväisyyskyselyiden hyvissä tuloksissa.

Työaikamme ovat joustavat: työvuoroja pankkitiimissä tehdään ma-pe 8-22 välillä ja lauantaisin 8-16 välillä. Uusien liiketoimintojen tiimien työvuorot sijoittuvat viikon jokaiselle päivälle klo 6-23 välille. Työvuorotoiveesi huomioiden meillä on myös helppo yhdistää työelämä sekä vapaa-aika. Opset tarjoaa työsuhde-etuina mm. lounasedun, ePassin, kattavan työterveyshuollon, sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Työ tehtävissä alkaa 5.8.2019 ja teemme valituille henkilöille vakituiset työsopimukset. Hakuaika päättyy 28.7, mutta etenemme rekrytointiprosessissa jo hakuaikana.

Jos jokin asia jäi askarruttamaan, kysythän lisätietoa sähköpostilla: opset.rekrytointi@op.fi

Tehtävissä edellytetään erityistä luottamusta, joten työhön valituille henkilöille teetetään huumausainetestaus, myös luottotiedot tarkistetaan. Osalle valituista teetämme myös perusmuotoisen turvallisuusselvityksen työsuhteen alussa.

Tiesitkö että finanssialan myyntityö on itse asiassa asiantuntijatyötä? Lue lisää täältä: https://opset.fi/finanssialan-myyntityo-on-asiantuntijatyota


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiakasneuvojia Opsetille Kuopioon
Sijainti: Kuopio
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: 5.8.2019
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Osa-aikainen
  sekä kokoaikainen
Haku alkoi: 04.07.2019
Haku päättyy: 17.07.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki