tribedo tribedo

Asiakasneuvojia henkilöasiakkaiden pankkipalveluihin Ouluun

Haemme nyt vakituisia ja kokoaikaisia Asiakasneuvojia Oulun Urapolku-tiimiin.

Tehtävät

Tehtäviin kuuluu OP Ryhmän henkilöasiakkaiden pankkipalveluihin liittyvä asiakaspalvelu sekä aktiivinen uusien palveluiden myyntityö puhelimitse ja sähköisissä kanavissa. Tehtäviin kuuluu myös pankkipalveluihin liittyvät erilaiset Back Office – projektit. Tiimissä työskentely ei edellytä aiempaa kokemusta pankkialalta. Perehdytämme Sinut työtehtävään laadukkaasti.

Odotamme sinulta

Odotamme Sinulta kiinnostusta asiakaspalvelu- ja myyntityötä, sekä finanssialaa kohtaan. Olet oma-aloitteinen ja pidät asiakasrajapinnassa työskentelystä. Omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Pystyt työskentelemään tavoitteellisesti muuttuvassa toimintaympäristössä, olet innostunut digiajasta sekä uskallat ottaa vastuuta omasta tekemisestä ja kehittymisestä. Rakennat ja kehität kanssamme tiimiämme ja tapaa toimia. Asenne ratkaisee.

Opsetissa työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän finanssimaailman eturivistä, sekä erinomaisen mahdollisuuden kehittyä pankkipalveluiden ammattilaiseksi. Tavoitteenamme on tehdä Sinusta tulevaisuuden osaaja ja rakentaa kanssasi urapolku OPn työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja toistaiseksi voimassa oleva vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa, viikkotuntimäärällä 37,5h/vko.

Mikäli kiinnostuit paikasta, haethan paikkaa oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä. Käsittelemme vain hakuportaalin kautta tulleet hakemukset.

Tervetuloa Opset infoon kuulemaan työpaikoistamme keskiviikkona 23.1.2019 klo 13:00 Oulun TE-palveluihin osoitteeseen Torikatu 34-40, 90100 Oulu


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiakasneuvojia henkilöasiakkaiden pankkipalveluihin Ouluun
Sijainti: Oulu
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 03.01.2019
Haku päättyy: 08.02.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki