tribedo tribedo

Asiakasneuvojia pankkitoiminnan palveluihin Joensuuhun

Palvelut kasvavat ja kehittyvät voimakkaasti, haemme nyt vuokratyösuhteeseen asiakkaallemme OP Asiakaspalvelut Oy:lle henkilöasiakkaiden pankkitoiminnan palveluihin Joensuuhun

Asiakasneuvojia

Tehtävät

Tehtäviin kuuluvat henkilöasiakkaiden pankkipalveluihin liittyvä kokonaisvaltainen asiakaspalvelu ja myyntityö puhelimitse (in+out) sekä chat- ja verkkoviestien hoitamista. Ohjaat ja neuvot asiakkaita päivittäisten pankkipalveluiden saralla, kartoitat tarpeet ja vastaat pankkipalveluiden aktiivisesta lisämyynnistä puhelimessa sekä sähköisissä kanavissa.

Odotamme

Toivomme Sinulta aiempaa työkokemusta asiakaspalvelutyöstä, positiivista asennetta sekä vahvoja Atk- ja vuorovaikutustaitoja. Soveltuva koulutus sekä mahdollinen pankki- tai vakuutuspalveluista hankittu työkokemus katsotaan eduksi. Olet oma-aloitteinen, pidät asiakkaista ja haluat tehdä kaikkesi heidän taloudellisen hyvinvointinsa edistämiseksi.

Odotamme sinulta erinomaista suomen kielen kirjallista taitoa. Myös ruotsin ja englannin kielentaidosta on sinulle etua. ASENNE ratkaisee. Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän finanssimaailman eturivistä ja kattavan perehdytyksen. Työt alkavat 27.8.2018 tai 1.10.2018 ja 12 kuukauden määräaikainen vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa. Tuntimäärä työsopimuksella 20 h/vko tai  37,5 h/vko.

Mikäli kiinnostuit paikasta, haethan paikkaa oheisen linkin kautta heti, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiakasneuvojia pankkitoiminnan palveluihin Joensuuhun
Sijainti: Joensuu
Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut Oy
Työ alkaa: 27.8.2018 tai 1.10.2018
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 12 kk
Työaika: Osa-aikainen
  20 h/vko tai 37,5 h.
Haku alkoi: 03.07.2018
Haku päättyy: 23.09.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki