tribedo tribedo

Asiakasneuvojia pankkitoiminnan palveluihin Tampereelle

Palvelujen voimakkaasti laajentuessa haemme vuokratyösuhteeseen asiakkaallemme OP Asiakaspalveluille, henkilöasiakkaiden pankkitoiminnan palveluihin Tampereelle

Asiakasneuvojia (10 paikkaa)

Tehtävät
Asiakasneuvojan työtehtäviin kuuluu OPn henkilöasiakkaiden pankkipalveluihin liittyvä kokonaisvaltainen asiakaspalvelu sähköisissä kanavissa sekä puhelimitse. Neuvot asiakkaita päivittäisessä pankkiasioinnissa, kartoitat tarpeita, kehität asiakkuuksia sekä vastaat pankkipalveluiden aktiivisesta lisämyynnistä.

Odotamme sinulta
Tavoitteenamme on tehokas ja laadukas palvelu, joka vastaa asiakkaittemme tarpeita. Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja innostunutta otetta kehittyä kanssamme. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä, positiivista ja innostunutta asennetta sekä vahvoja atk- ja vuorovaikutustaitoja. Olet oma-aloitteinen, paineensietokykyinen ja motivoidut tavoitteista. Soveltuva kaupallinen koulutus ja mahdollinen pankkipalveluista hankittu työkokemus katsotaan eduksi. Odotamme sinulta erinomaista suomen kielen taitoa. Myös englannin ja ruotsin kielen taidoista on sinulle etua.

Huom! Vakuutus- ja pankkialalla työskenteleviltä edellytetään erityistä luottamusta, joten luottotietojesi tulee olla kunnossa.

Tarjoamme sinulle
Tarjoamme sinulle tulevaisuuden työpaikan ja etenemismahdollisuuksia, kattavan perehdytyksen työtehtäviisi sekä monipuolisen työnkuvan. OP Asiakaspalvelut antaa sinulle hyvät valmiudet pankkiasioiden neuvonta- ja myyntitehtäviin. Saat työssäsi jatkuvasti valmennusta ja tukea laadukkaiden asiakaskohtaamisten tekemiseen sekä tavoitteiden saavuttamiseen.

Työt alkavat helmikuun alussa kattavalla perehdytysjaksolla. Määräaikainen vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa 31.1.2019 asti. Työsopimuksen tuntimäärä vaihtelee joustavasti 20-37,5 h/vko. Työsuhde alkaa viiden viikon perehdytysjaksolla, jolloin työtunnit ovat 37,5 h/vko. Työvuorot sijoittuvat arkipäiville klo 7.50-22.05 väliselle ajalle, joten toivomme sinulta valmiutta työskennellä myös iltaisin.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita ja saatamme tehdä valintoja jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä: opset.rekrytointi@op.fi.

 


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiakasneuvojia pankkitoiminnan palveluihin Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut Oy
Työ alkaa: Helmikuun 2018 alussa
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.1.2019 asti
Työaika: Osa-aikainen
  20-37,5 h/vko
Haku alkoi: 04.01.2018
Haku päättyy: 26.01.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki