tribedo tribedo

Asiakasneuvojia pankkitoiminnan palveluihin Vaasaan

Haemme OP Asiakaspalveluille, Pankkitoiminnan palveluille Vaasaan henkilöasiakkaiden puhelin- ja verkkopalveluun, määräaikaisiin vuokratyösuhteisiin

Asiakasneuvojia

Tehtävät

Työtehtäviin kuuluu pääasiallisesti henkilöasiakkaiden neuvominen ja opastaminen pankkiasioissa, asiakkaan tarpeiden kartoitus ja päivittäminen. Lisäksi työtehtäviin kuuluu asiakkuuksien kehittäminen eri palvelukanavien kautta suomen ja ruotsin kielellä.

Edellytämme

erinomaista suomen kielen taitoa

– hyvää suullista ja kirjallista ruotsin kielen taitoa

Odotamme

aktiivisuutta ja reippautta

– tehokkuutta ja tarkkuutta

– tavoitteellisuutta

– hyviä vuorovaikutustaitoja

– tietoteknistä osaamista

– asiakaspalveluhenkisyyttä

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietojesi täytyy olla kunnossa.

Tarjoamme

Vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa vuodeksi. Työt alkavat noin viiden viikon perehdytysjaksolla. Perehdytys toteutetaan suomeksi. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 7.50 – 22.05 väliselle ajalle, joten toivomme sinulta valmiutta työskennellä myös iltaisin. Lisäksi toivomme sinulta mahdollisuutta työskennellä tarvittaessa lauantaisin. Työ alkaa 18.6.2018

Hae paikkaa heti alla olevan linkin kautta, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiakasneuvojia pankkitoiminnan palveluihin Vaasaan
Sijainti: Vaasa
Toimeksiantaja: OP Pankkitoiminnan palvelut
Työ alkaa: 18.6.2018
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 12 kuukauden määräaikaisuus
Työaika: Osa-aikainen
  20-37,5 h/vko
Haku alkoi: 25.05.2018
Haku päättyy: 03.06.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki