tribedo tribedo

Asiakasneuvojia pankkitoiminnan palveluihin Vaasaan

Haemme OP Asiakaspalveluille, Pankkitoiminnan palveluille Vaasaan määräaikaisiin vuokratyösuhteisiin

Asiakasneuvojia henkilöasiakkaiden puhelin- ja verkkopalveluun.

Tehtävät

Asiakasneuvojana työtehtäviisi kuuluu pääasiallisesti henkilöasiakkaiden neuvominen ja opastaminen pankkiasioissa sekä asiakkaan tarpeiden kartoitus ja päivittäminen sekä puhelimitse että verkon kautta. Lisäksi työtehtäviin kuuluu asiakkuuksien kehittäminen eri palvelukanavien kautta suomen ja ruotsin kielellä.

Edellytämme

Tehtävässä onnistumisen edellytyksenä on erinomaisen suomen kielen taidon lisäksi hyvä suullinen ja kirjallinen ruotsin kielen taito.

Odotamme

Odotamme sinulta ensisijaisesti asiakaspalveluhenkisyyttä ja halua ratkoa asiakastilanteita tehokkaasti kahdella kotimaisella kielellä. Olet työssäsi tarkka ja huolellinen, etkä epäröi ottaa aktiivista roolia vaihtelevissa asiakaspalvelutilanteessa. Sinulla on hyvä tietotekninen osaaminen ja hyvät vuorovaikutustaidot, olet nopea oppimaan ja koet tavoitteellisuuden työssäsi voimavarana.

Huomioithan, että pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän finanssimaailman eturivistä sekä kattavan perehdytyksen tuleviin työtehtäviin. Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat alati kehittyvässä työympäristössä.

Vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa vuodeksi. Työt alkavat 3.9.2018 noin viiden viikon perehdytysjaksolla. Perehdytys toteutetaan suomeksi. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 7.50 – 22.05 väliselle ajalle, joten toivomme sinulta valmiutta työskennellä myös iltaisin. Lisäksi toivomme sinulta mahdollisuutta työskennellä tarvittaessa lauantaisin.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiakasneuvojia pankkitoiminnan palveluihin Vaasaan
Sijainti: Vaasa
Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut
Työ alkaa: 3.9.2018
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 12 kk
Työaika: Osa-aikainen
  20 h/vko
Haku alkoi: 18.07.2018
Haku päättyy: 19.08.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki