tribedo tribedo

Asiakasneuvojia pankkitoiminnan palveluihin Vaasaan

Haemme OP Asiakaspalveluille, Pankkitoiminnan palveluille Vaasaan kokoaikaiseen vuokratyösuhteeseen Asiakasneuvojia henkilöasiakkaiden puhelin- ja verkkopalveluun.

Tehtävät

Asiakasneuvojana työtehtäviisi kuuluvat pääasiallisesti henkilöasiakkaiden neuvominen ja opastaminen pankkiasioissa sekä asiakkaan tarpeiden kartoitus ja päivittäminen sekä puhelimitse että verkon kautta. Lisäksi työtehtävään kuuluu asiakkuuksien kehittäminen eri palvelukanavien kautta suomen ja ruotsin kielellä.

Edellytämme

Edellytämme erinomaista suullista ja kirjallista suomen sekä ruotsin kielen taitoa. Toivomme myös hyvää englannin kielen taitoa.

Odotamme

Odotamme sinulta ensisijaisesti asiakaspalveluhenkisyyttä ja halua ratkoa asiakastilanteita tehokkaasti kahdella kotimaisella kielellä. Olet työssäsi tarkka ja huolellinen, etkä epäröi ottaa aktiivista roolia vaihtelevissa asiakaspalvelutilanteissa. Sinulla on hyvä tietotekninen osaaminen ja hyvät vuorovaikutustaidot, olet nopea oppimaan ja koet tavoitteellisuuden työssäsi voimavarana. Näiden lisäksi ratkaisevaa on oikeanlainen asenne, kiinnostus finanssialaa kohtaan ja halu kasvaa finanssialan osaajaksi.

Huomioithan, että pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän finanssimaailman eturivistä sekä kattavan perehdytyksen tuleviin työtehtäviin. Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat alati kehittyvässä työympäristössä.

Vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa vuodeksi. Työt alkavat tammikuussa 2018 perehdytysjaksolla. Perehdytys toteutetaan suomeksi. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 7.50–22.05 sekä lauantaisin 9.50–16.05 väliselle ajalle, joten toivomme sinulta valmiutta työskennellä myös iltaisin ja lauantaisin.

 

Terveiset tulevalta työkaveriltasi Opsetilla

Työskentely OPn pankkitoiminnanpalveluissa Opsetin kautta on ollut työurani parhaita ratkaisuja. Olen oppinut erittäin paljon finanssimaailmasta, tästä on ollut hyötyä myös opintoihini ja henkilökohtaisiin pankkiasioihin. Kielitaito on parantunut ja olen saanut uusia ystäviä. Opset on ollut erittäin joustava opintojeni suhteen, suosittelen lämpimästi esimerkiksi opiskelijalle, joka on halukas työskentelemään opintojen ohessa.

-Heikki


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiakasneuvojia pankkitoiminnan palveluihin Vaasaan
Sijainti: Vaasa
Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut Oy
Työ alkaa: Tammikuussa 2019
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 12kk
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 05.11.2018
Haku päättyy: 19.12.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki