tribedo tribedo

Asiakasneuvojia Pohjola Vakuutukselle Tampereelle

Me Opsetissa vauhditamme OP Ryhmän menestystä tuottamalla ketteriä, kehittyviä ja tuloksellisia palveluratkaisuja asiakaspalvelu- ja asiantuntijatiimeissämme.

Haemme nyt Tampereelle Pohjola Vakuutuksen henkilöasiakaspalveluun osa-aikaisia

Asiakasneuvojia

Tässä tehtävässä sinulla on tärkeä rooli asiakkuuksien kokonaisvaltaisessa hoitamisessa. Haluat olla tuottamassa erinomaista asiakaskokemusta sekä toimit vastuullisesti asiakkaiden parhaaksi. Työskentelet monikanavaisesti niin puhelimitse kuin chatin ja verkkoviestien kautta. Olet aidosti kiinnostunut asiakkaasta ja tunnistat myyntipotentiaalin tilannekartoitusten kautta sekä opastat ja tuet asiakkaita heidän vakuutustarpeissaan.

Toivomme sinulta aktiivista, palveluhenkistä, myynnillistä sekä tavoitteellista työotetta. Sinulla on positiivinen asenne sekä hyvät IT- ja vuorovaikutustaidot. Olet oma-aloitteinen, pidät erilaisten ihmisten parissa työskentelystä ja haluat olla varmistamassa asiakkaidesi vakuutuspalveluiden turvaamisen. Sinulla on kyky ja halu oppia sujuvasti uusia asioita sekä myös hyvä paineensietokyky.

Aikaisempi kokemus asiakaspalvelu- tai myyntityöstä sekä pankki- tai vakuutusalan tehtävistä on eduksi, mutta ei pakollinen. Olemme avoimia erilaisille taustoille ja persoonille.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään, kannustavan työilmapiirin sekä tutkitusti laadukkaan esimiestyöskentelyn. Tiimeissä panostamme hyvinvointiin ja jatkuvaan valmentamiseen. Samalla tarjoamme myös mahdollisuuden urakehitykseen pankki- ja vakuutusalalla. Tässä tehtävässä on myös osittaisen etätyön mahdollisuus osaamisen kartuttua. Muutoin työpisteesi sijaitsee Tampereen Hervannassa.

Työsuhde solmitaan Opsetin kanssa ja työt alkavat kattavalla perehdytyksellä 8.2.2021.

Työaika sijoittuu ma-pe klo 8-19 välillä.

Tässä työssä minimiviikkotyöaika on 20 tuntia, mutta sinulla on mahdollisuus ilmoittaa käytettävyyksiäsi joustavasti aina 37,5 viikkotuntiin saakka.

Perehdytysjakson ajan (6-8 viikkoa) työskennellään kokoaikaisesti 37,5h/vko.

Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.1. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Tarjoamme myös työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.

Kaipaatko lisätietoa? Ota rohkeasti yhteyttä: opset.rekrytointi@op.fi

Tehtävään valitulta henkilöltä tarkistamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestauksen.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiakasneuvojia Pohjola Vakuutukselle Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: Pohjola Vakuutus Oy
Työ alkaa: 8.2.2021
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2021 saakka
Työaika: Osa-aikainen
  20h/vko+lisätyö
Haku alkoi: 16.12.2020
Haku päättyy: 24.01.2021


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki