tribedo tribedo

Asiakasneuvojia Pohjolan Yritysasiakaspalveluun

Pohjola Vakuutus on osa OP finanssiryhmää ja tarjoaa kattavia vakuutuspalveluita niin henkilö- kuin yritysasiakkaille. Tribedo on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n ja Pohjolan toimintoja monipuolisten asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtävien osalta. 

Nautitko työstä asiakkaiden parissa ja haluat olla tuottamassa erinomaista asiakaskokemusta yhdessä tiimisi kanssa? Tämä tehtävä saattaisi olla juuri sinua varten.  

Haemme nyt Pohjola Vakuutuksen Yritysasiakaspalveluun Tampereelle uusia  

Asiakasneuvojia  

Työt alkavat 9.9.2024 ja tarjoamme täydet työtunnit 37,5 t/vko. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työvuorot sijoittuvat arkisin palveluaikojen mukaisesti klo 8–17. Työpisteemme sijaitsee Tampereen Hervannassa ja työskentelemme hybridimallin mukaisesti niin toimistolla kuin etänä. 

Mitä asiakasneuvojan tehtävä pitää sisällään:

Tässä tehtävässä sinulla on tärkeä rooli asiakkuuksien kokonaisvaltaisessa hoitamisessa. Työskentelet monikanavaisesti niin puhelimitse kuin verkkoviestien kautta sekä opastat ja tuet asiakkaita heidän vakuutustarpeissaan. Hoidat asiakaskohtaamisiin liittyvät muutokset, tilaukset ja kirjaukset järjestelmiin toimintamallien mukaisesti. Monipuolisen asiakaspalvelun lisäksi teet asiakaslähtöistä myyntityötä kartoittamalla asiakkaan vakuutusturvaa.   

Työskentelet merkityksellisessä roolissa, sillä olet usein ensimmäinen kontakti, kun asiakkaamme tarvitsevat neuvoa. Haluat olla tuottamassa erinomaista asiakaskokemusta ja toimit vastuullisesti asiakkaiden parhaaksi. Tehtäviisi kuuluu aktiivinen ja tavoitteellinen asiakassuhteen hoitaminen ja kehittäminen.

Toivomme sinulta:

Toivomme sinulta innokkuutta myynnillisiin asiakaspalvelutehtäviin, kokemusta erilaisten ihmisten kohtaamisesta, hyviä vuorovaikutustaitoja, näppärää IT-osaamista sekä halua oppia uusia asioita. Kykenet itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn. Olemme avoimia erilaisille taustoille ja persoonille. Asenne ratkaisee! Mikäli sinulta löytyy sujuvan suomen lisäksi muuta kielitaitoa, niin mainitsethan tämän hakemuksessasi.

Mitä tehtävä tarjoaa:

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän finanssialalla sekä modernit työvälineet ja toimitilat. Panostamme työyhteisössämme valmennukseen ja jatkuvaan oppimiseen. Perehdytämme sinut kattavasti tehtävään ja vakuutustuotteisiin. Sinulla voi olla esim. aikaisempaa asiakaspalvelu- ja myyntikokemusta. Meillä työskentelee sekä työuransa alkutaipaleella olevia että jo kokeneita osaajia. Arjessa toimintamme perustuu itseohjautuviin tiimeihin, joissa pääset kehittämään koko tiimin toimintaa. Meillä on kannustava työilmapiiri sekä Tribedon hyvinvointia tukevat henkilöstöedut.

 

Voisiko tämä olla juuri sinun seuraava askel urallasi?

Kiinnostuitko? Jos kaipaat syksylle uusia työhaasteita, niin jätäthän hakemuksesni oheisen linkin kautta pian, kuitenkin 24.7.2024 mennessä.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja aloitamme haastattelut heinäkuun aikana.

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta, joten työhön valittavilta henkilöiltä tarkistamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin.

Kaipaatko lisätietoja?

Parhaiten tavoitat Tribedon rekrytoijat sähköpostitse.

Tanja: tanja.koskenkorva@op.fi

Kaisu: kaisu.nieminen@op.fi

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Ota yhteyttä:

Sijainti: Visiokatu 3, Tampere

 


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiakasneuvojia Pohjolan Yritysasiakaspalveluun
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: Tribedo
Työ alkaa:
Työsuhde:
Työaika:
Haku alkoi: 20240625
Haku päättyy: 24.07.2024


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2023 liikevaihtomme oli 42 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 900 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki