tribedo tribedo

Asiakasneuvojia vahinkovakuutuksen puhelin- ja verkkopalvelutiimiin Kuopioon

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Finanssialan muuttuessa kiihtyvällä vauhdilla OP:n palvelukanavat on yksi kiinnostavimmista paikoista olla töissä. Haemme nyt asiakkaallemme OP Vakuutus Oy:lle, henkilöasiakkaiden vahinkovakuutuksen palveluihin

Asiakasneuvojia puhelin- ja verkkopalvelutiimiin Kuopioon

Tehtävät

Asiakasneuvojan tehtävänä on kokonaisvaltainen asiakaspalvelu verkossa, puhelimessa ja chatissä. Olet aidosti kiinnostunut asiakkaasta ja tunnistat myyntipotentiaalin, keskustelet asiakkaan kanssa hänen vakuutustarpeestaan ja täydennät asiakkaan vakuutusturvan sekä opastat ja tuet asiakkaita oikean ja sopivimman palvelukanavan käytössä.

Odotamme sinulta

  • Aiempaa työkokemusta asiakaspalvelutyöstä
  • Myynnillistä ja tavoitteellista työskentelyä ja kykyä saavuttaa sinulle asetetut tavoitteet
  • Vahvoja suullisia ja kirjallisia vuorovaikutustaitoja
  • Halua työskennellä muuttuvassa finanssialan toimintaympäristössä
  • Innostusta ja kiinnostusta digiajasta sekä uskallusta ottaa vastuuta omasta tekemisestä ja kehittymisestä

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä ja kehittyä vahvasti kasvavassa ja dynaamisessa OP:n työympäristössä. OP:n tavoitteena on tuottaa erinomaista asiakaskokemusta kerralla kuntoon-asenteella. Tämä edellyttää ammattiylpeyttä, rohkeutta sekä kykyä kuunnella ja tarjota paras ratkaisu asiakkaan tarpeeseen. Tarjoamme myös kattavan perehdytyksen työhösi sekä työnohjauksen. Työssä oppimistasi ja kehittymistäsi tukevat tiimisi valmentaja ja esimies sekä innostava ja ammattitaitoinen tiimi. Työt alkavat 03.12.2018 ja vuoden määräaikainen vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa. Tunnit työsopimuksella 37,5h/vko ja 20 h/vko (+mahdollisuus lisätyöhön). Työvuorot sijoittuvat ma-pe klo 8-22 ja la 9-17, joten odotamme, että sinulla valmius työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Opsetilla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Mikäli kiinnostuit paikasta, haethan paikkaa alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä. Hakuaika päättyy 25.11.2018.

Olemme paikalla Huipulle seminaarissa 16.11.


Yritysmessut järjestetään Technopoliksen A-aulassa (Microkatu 1) klo 11-13, jonka jälkeen tapahtuma jatkuu auditoriossa klo 13:30-14:30 paneelikeskustelun muodossa, jota seuraa seminaarin puhujaosuudet klo 15-17


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiakasneuvojia vahinkovakuutuksen puhelin- ja verkkopalvelutiimiin Kuopioon
Sijainti: Kuopio
Toimeksiantaja: OP Vakuutus Oy
Työ alkaa: 3.12.2018
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 12kk
Työaika: Osa-aikainen
  20 tai 37,5h/vko
Haku alkoi: 24.10.2018
Haku päättyy: 25.11.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki