tribedo tribedo

Asiakasneuvojia puhelin- ja verkkopalvelutiimiin Kuopioon

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä ja kehittyä vahvasti kasvavassa ja dynaamisessa OPn työympäristössä. OPn tavoitteena on tuottaa erinomaista asiakaskokemusta kerralla kuntoon-asenteella. Tämä edellyttää ammattiylpeyttä, rohkeutta, kykyä kuunnella ja tarjota paras ratkaisu asiakkaan tarpeeseen.

Haemme nyt asiakkaallemme OP Vakuutus Oy:lle, henkilöasiakkaiden vahinkovakuutuksen palveluihin Kuopioon

Asiakasneuvojia puhelin- ja verkkopalvelutiimiin

Tehtävät

Asiakasneuvojan tehtävänä on kokonaisvaltainen asiakaspalvelu verkossa, puhelimessa ja chatissä. Olet aidosti kiinnostunut asiakkaasta ja tunnistat myyntipotentiaalin, keskustelet asiakkaan kanssa hänen vakuutustarpeestaan ja täydennät asiakkaan vakuutusturvan sekä opastat ja tuet asiakkaita oikean ja sopivimman palvelukanavan käytössä.

Odotamme sinulta

Aiempaa työkokemusta asiakaspalvelutyöstä

Tavoitteellista työskentelyä ja kykyä saavuttaa sinulle asetetut tavoitteet

Vahvoja suullisia ja kirjallisia vuorovaikutustaitoja

Halua työskennellä muuttuvassa finanssialan toimintaympäristössä

Innostusta ja kiinnostusta digiajasta sekä uskallusta ottaa vastuuta omasta tekemisestä ja kehittymisestä

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työhösi sekä työnohjauksen. Työssä oppimistasi ja kehittymistäsi tukevat tiimisi valmentaja ja esimies sekä innostava ja ammattitaitoinen tiimi. Työt alkavat 15.10.2018 ja vuoden määräaikainen vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa. Tunnit työsopimuksella 20 h/vko tai 37,5 h/vko. Työvuorot sijoittuvat ma-pe klo 8-22, joten toivomme sinulta valmiutta työskennellä myös iltaisin. Mahdollisuus myös lauantaityöhön.

Finanssialalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Mikäli kiinnostuit paikasta, haethan paikkaa alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä. Hakuaika päättyy 7.10.2018.

Lisätietoja tehtävästä puhelimitse: Anna-Kaisa Mustaparta puh. 0407694804 ja sähköpostitse opset.rekrytointi@op.fi sekä tiimipäällikkö Riitta Kolari: riitta.kolari@op.fi

 


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiakasneuvojia puhelin- ja verkkopalvelutiimiin Kuopioon
Sijainti: Kuopio
Toimeksiantaja: OP Vakuutus Oy
Työ alkaa: 15.10.2018
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 12kk
Työaika: Osa-aikainen
  Osa-aikaisesti 20 h/vko tai koko-aikaisesti 37,5 h/vko
Haku alkoi: 04.09.2018
Haku päättyy: 07.10.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki