tribedo tribedo

Asiakasneuvojia puhelin- ja verkkoviestitiimeihin

Asiakkaamme OP Prosessipalvelut Oy:n palvelut kasvavat voimakkaasti. Siksi haemmekin asiakkaallemme vuokratyösuhteeseen

Asiakasneuvojia puhelin- ja verkkoviestitiimeihin

henkilöasiakkaiden pankkitoiminnan palveluissa Joensuussa. Paikkoja on avoinna jopa 30!

Tehtävät

Tehtäviin kuuluu henkilöasiakkaiden pankkipalveluihin liittyvää kokonaisvaltaista asiakaspalvelu- ja myyntityötä puhelimitse (in+out) sekä chat- ja verkkoviestien hoitamista. Ohjaat ja neuvot asiakkaita päivittäisissä pankkipalveluissa, kartoitat tarpeita ja vastaat pankkipalveluiden aktiivisesta lisämyynnistä puhelimessa sekä sähköisissä kanavissa.

Odotamme sinulta

Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta asiakaspalvelutyöstä, positiivista asennetta sekä vahvoja atk- ja vuorovaikutustaitoja. Soveltuva koulutus sekä työkokemus pankki- tai vakuutuspalveluista katsotaan eduksi. Olet oma-aloitteinen, pidät asiakkaista ja teet aina parhaasi heidän taloudellisen hyvinvointinsa edistämiseksi. Odotamme sinulta erinomaista suomen kielen kirjallista taitoa. Myös ruotsin ja englannin kielentaidosta on sinulle etua. Loppujen lopuksi ASENNE on kuitenkin ratkaisevassa asemassa.

Huom! Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietojesi tulee olla kunnossa.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän finanssimaailman eturivistä. Työt alkavat 1.8.2017 ja 12 kuukauden määräaikainen vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa viikkotuntimäärällä 20–37,5h/vko.

Haku

Mikäli kiinnostuit paikasta, haethan paikkaa oheisen hakupainikkeen kautta HETI, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä. Hakuaika päättyy 23.7.2017.

Lisätietoja tehtävästä antaa Elina Malinen, 040 657 8078, opset.rekrytointi@op.fi

Olemme myös tavattavissa Opsetin työnhakija infossa 10.7.2017 klo 13-14 Te-palveluiden tiloissa osoitteessa Torikatu 36 A, 4. krs, Joensuu.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiakasneuvojia puhelin- ja verkkoviestitiimeihin
Sijainti: Joensuu
Toimeksiantaja: OP Prosessipalvelut Oy
Työ alkaa: 1.8.2017
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 12 kk
Työaika: Osa-aikainen
  20–37,5 h/vko
Haku alkoi: 22.06.2017
Haku päättyy: 23.07.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki