tribedo tribedo

Osa-aikaisia asiakasneuvojia henkilöasiakkaiden vahinkovakuutuksen palveluihin Tampereelle

Haemme asiakkaallemme OP Asiakaspalvelut Oy:lle, henkilöasiakkaiden vahinkovakuutuksen palveluihin puhelin- ja verkkopalveluihin

osa-aikaisia asiakasneuvojia Tampereelle

Tehtävät

Haluatko työskennellä tulevaisuuden työpaikassa erinomaisilla etenemismahdollisuuksilla? Oletko työntekijänä aktiivinen, tavoitteellinen ja asiakaspalveluhenkinen sekä koet myyntityön omaksesi? Kuuluuko iloinen asiakaspalveluasenteesi äänestäsi ja olet kiinnostunut palvelemaan asiakkaita kokonaisuutena? Onko sinulla hyvät vuorovaikutus- ja tietojärjestelmätaidot sekä omaksut nopeasti uusia asioita ja hallitset hyvin kokonaisuuksia? Mikäli tunnistit itsesi, olet etsimämme henkilö.

Asiakasneuvojana sinulla on tärkeä rooli henkilöasiakkaiden asiakkuuksien hoitamisessa. Haluat hurmata ja yllättää asiakkaan kerta kerran jälkeen ja toimia vastuullisesti asiakkaan parhaaksi. Tehtävänäsi on kokonaisvaltainen asiakaspalvelu puhelimitse ja verkon kautta, monipuolinen vakuutustuotteiden myynti sekä kokonaistilanteen ja elinkaaren huomiointi. Olet aidosti kiinnostunut asiakkaasta ja tunnistat myyntipotentiaalin, teet laadukkaita tarvekartoituksia sekä opastat ja tuet asiakkaita oikean ja tehokkaimman palvelukanavan käytössä.

Odotamme

Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta asiakaspalvelutyöstä, positiivista asennetta sekä vahvoja atk- ja vuorovaikutustaitoja. Soveltuva koulutus sekä mahdollinen pankki- tai vakuutuspalveluista hankittu työkokemus katsotaan eduksi. Olet oma-aloitteinen, pidät asiakkaista ja haluat tehdä kaikkesi heidän taloudellisen hyvinvointinsa edistämiseksi. Odotamme sinulta erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Huomioithan, että pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän finanssimaailman eturivistä sekä kattavan perehdytyksen tuleviin työtehtäviin. Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat alati kehittyvässä työympäristössä. Työsuhde alkaa 3.12.2018.

Vuoden määräaikainen vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa. Tunnit työsopimuksessa on 20 h/vko, jonka lisäksi on mahdollisuus lisätyöhön. Työsuhteen alussa järjestetään usean viikon mittainen perehdytysjakso, jonka aikana tuntimäärä on 37,5h/vko.

Työvuorot sijoittuvat puhelinpalvelun aukiolojen mukaisesti maanantaista perjantaihin 8-22 ja lauantaisin klo 10-16. Toivomme sinulta valmiutta työskennellä myös iltaisin ja lauantaisin.

Mikäli kiinnostuit paikasta, haethan paikkaa alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä. Hakuaika päättyy 25.11.2018.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Osa-aikaisia asiakasneuvojia henkilöasiakkaiden vahinkovakuutuksen palveluihin Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: OP Vakuutus
Työ alkaa: 3.12.2018
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 12 kk
Työaika: Osa-aikainen
  20 h/vko sekä mahdollisuus lisätyöhön
Haku alkoi: 09.11.2018
Haku päättyy: 25.11.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki