tribedo tribedo

Asiakasneuvojia Tampereelle

Me Opsetissa vauhditamme OP:n menestystä tuottamalla ketteriä, kehittyviä ja tuloksellisia palveluratkaisuja asiakaspalvelu- ja asiantuntijatiimeissä.

Haemme nyt Tampereelle Pohjola Vakuutuksen henkilöasiakaspalveluun kokoaikaisia

Asiakasneuvojia

Tässä kokoaikaisessa tehtävässä sinulla on tärkeä rooli asiakkuuksien kokonaisvaltaisessa hoitamisessa. Haluat olla tuottamassa erinomaista asiakaskokemusta sekä toimit vastuullisesti asiakkaiden parhaaksi. Työskentelet monikanavaisesti puhelimitse, chatin ja verkkoviestien kautta. Olet aidosti kiinnostunut asiakkaasta ja tunnistat mahdolliset myynnin paikat heidän vakuutustarpeissaan.

Toivomme sinulta palveluhenkistä, myynnillistä ja tavoitteellista työotetta. Olet oma-aloitteinen tiimipelaaja, joka tulee työkavereiden lisäksi toimeen myös tietotekniikan kanssa. Sinulla on kyky ja halu oppia sujuvasti uusia asioita ja myös hyvä paineensietokyky. Olemme avoimia erilaisille taustoille ja persoonille – positiivinen asenteesi ratkaisee!

Työtä tehdään suomen kielellä, mutta mikäli puhut ruotsia tai englantia sujuvasti, muistathan mainita niistä hakemuksessasi.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja valmennusta tehtävässä, kannustavan työilmapiirin sekä tutkitusti laadukkaan esimiestyöskentelyn. Tässä tehtävässä on myös osittaisen etätyön mahdollisuus osaamisen kartuttua. Opset tarjoaa työsuhde-etuina mm. lounasedun, erilaiset työhyvinvointia tukevat mallit, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä kattavat työterveyshuollon palvelut. Samalla tarjoamme mahdollisuuden urakehitykseen pankki- ja vakuutusalalla.

Tehtävämme on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva ja työsuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa. Edellytämme mahdollisuutta tehdä täysiä tunteja työsuhteen alusta asti. Työajat sijoittuvat arkisin klo 8-19 väliselle ajalle. Työt alkavat kahdessa perehdytysjaksossa: ensimmäinen ryhmä starttaa 2.3. ja toinen 1.4.2020.

Jos jokin jäi askarruttamaan, lisätietoja tehtävästä antaa Elina Malinen, puh: 0406578078

Tunnistitko itsesi?

Jätä rohkeasti hakemuksesi 29.02.2020 mennessä alla olevan linkin kautta. Hakuaikaa jatkettu 15.3.2020 saakka.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiakasneuvojia Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: Pohjola Vakuutus Oy
Työ alkaa: Maalis-huhtikuussa 2020
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 17.01.2020
Haku päättyy: 15.03.2020


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki